Cristina Șișcanu, despre decesul socrului ei: „Nu e ușor, nu e ușor deloc”

De Unica.ro, pe

Mădălin Ionescu (50 de ani) și-a pierdut tatăl în august 2021. Din 2011, prezentatorul TV este căsătorit cu jurnalista Cristina Șișcanu (36 de ani), care a vorbit recent despre decesul socrului ei.

Cristina Șișcanu, despre decesul socrului ei: „Nu e ușor, nu e ușor deloc”

„Noi încercăm să mergem înainte. Nu e ușor, nu e ușor deloc, dar suntem împreună, o familie unită. Ne susținem unii pe ceilalți, așa că, de la o zi la alta, o să încercam să avem puterea să mergem mai departe. Lucrurile acestea pe care trebuie să le faci zilnic și care na, nu știu că tu poate ești într-o situație, necesită rezolvare și cumva te obligă să te ridici.

Au și ele rostul lor. Au rostul de a te pune în mișcare cumva, chiar și într-o astfel de situație, și de a încerca să-ți duci suferința. Să încerci să o ții sub control și să mergi înainte”, a spus Cristina Sișcanu în mediul online.

„Tatăl lui Mădălin, pe lângă faptul că a fost, este, că este foarte greu pentru noi să vorbim despre el la trecut, un membru important al familiei noastre, a fost un om extraordinar. Și nu o spun așa, doar pentru că, știți cum se spune despre oamenii care se sting, se spun doar lucruri bune, sau rămâi doar cu amintirile frumoase.

Efectiv eu nu am ce să-mi amintesc negativ sau ceva care m-ar fi deranjat în ceea ce îl privește. Absolut nimic, niciun lucru.. oricât de mic. Era un om greu de descris. Bunătatea, înțelepciunea lui, cum ne iubea pe toți, era și foarte haios, avea tot timpul învățăminte foarte importante despre viață”, a mai adăugat vedeta.

Cristina Șișcanu: „Regret foarte mult că Petra nu a apucat să interacționeze foarte mult cu el”

Mădălin și Cristina au împreună o fiică, Petra, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, jurnalistul mai are o fiică și un fiu, Ștefania (22 de ani) și Filip (17 ani).

„Foarte rău îmi pare, regret foarte mult că Petra nu a apucat să interacționeze foarte mult cu el, deși s-au văzut de foarte multe ori. Doar că, în ultimul timp, în ultimii ani, el a fost într-o suferință și nu știu cât de mult realiza. Mi-ar fi plăcut să petreacă mai mult timp împreună ei doi. Să facă lucruri ca un bunic și o nepoată, dar asta a fost să fie”, a încheiat Cristina Șișcanu.

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii noi despre divorțul de prima soție

Citește și: Mădălin Ionescu, despre vaccinul anti-COVID-19: „Eu nu prea cred că aceste substanțe experimentale sunt vaccinuri”

Citește și: Cristina Șișcanu a spus care este secretul căsniciei sale cu Mădălin Ionescu

„Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu să-i curme suferința sau să-l întărească decisiv. A fost cel mai bun tată, realmente! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșită. Pot să spun despre el că nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt… îl cunosc toți cei care au interacționat cu el.

Un om cu o vocație umanistă puternică și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o până la final, chiar și în fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat în ultimii ani. Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești. Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a lăudat niciodată cu meritele lui. Și-a făcut cu ardoare datoria față de țară, fără să ceară aprecieri publice sau distincții.

A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred că acest fapt e un privilegiu al destinului. Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât să vă rog: Iubiți-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea. Părinți, iubiți-vă copiii! Energia familiei e vindecătoare și unică!”, a scris Mădălin Ionescu pe Facebook.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter