Claudia Pătrășcanu, declarații în lacrimi despre custodia fiilor ei după divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 decembrie 2020, 18:13

La începutul lunii iunie a anului trecut, Claudia Pătrășcanu își anunța online separarea de partenerul de viață, Gabi Bădălau. În prezent, fostul cuplu luptă pentru obținerea custodiei fiilor lor.

Fosta lor relație a evoluat rapid, după doar o lună Claudia aflând că este însărcinată. Cuplul are împreună doi fii, Gabriel și Nicolas. „Vor să dovedească că eu nu am venit. Mai nou au spus că locuiesc copiii în două camere și că-i țin mai mult afară la joacă”, a declarat Claudia în emisiunea La Măruță.

Claudia Pătrășcanu, declarații în lacrimi despre custodia fiilor ei după divorț

„Avem două cameră, un hol, o bucătărie. (…) Nu avem bogăția tatălui”, a continuat. După despărțire, Claudia și fiii ei s-au mutat cu mama cântăreței în Agigea. „Ei [copiii] se simt foarte bine. Când se trezesc își iau jucăriile să se joace.”

Deși Gabriel și Nicolas au dormitorul lor, micuții preferă să doarmă cu mama lor. „Zic: «Mami meu, cu tine vrem să dormim»”, a mai spus artista. Claudia susține că socrii ei vor să se răzbune pe ea încercând să-i îndepărteze pe copii de ea.

„Oameni buni, aveți o satisfacție când vă răzbunați pe o mamă cu doi copii? În momentul în care-mi sunam copiii, erau distrași de la conversația cu mine. Nu puteam vorbi cu ei. (…) Sora îi strigă de sus: «Hai să ne jucăm copii». Tatăl îmi închide brusc telefonul. Bunicul îi spune că sunt cea mai urâtă și cea mai rea mamă.

E dureros și nu vreau să plâng, și-l întreb: «Mami, te-am supărat cu ceva?». (…) Copilul de 6 ani vine și-mi spune, și eu îl cred. Copiii niciodată nu mint. Trebuie să-i credem.

«Voiam să-ți spun că te iubesc și tu ai început să plângi, de ce?», l-am întrebat. «Pentru că tati nu m-a lăsat și tati închidea», a răspuns. Îți simți copilul, nu ai cum să nu.” De la bunici, fiii solistei au venit cu patru albume foto în care ea nu apare în nicio imagine.

„«A zis noni și cu mătușa să ți le dau», mi-au zis [băieții]. Mă uit. Oameni buni, trebuie să fii malefic. Să n-ai suflet. Să n-ai inimă în tine să faci așa ceva. Când am deschis aceste caiete n-am știut ce să le răspund copiilor mei.

Copilul m-a întrebat: «Mami, dar tu unde erai de nu ai fost niciodată lângă noi de când ne-am născut?». Femeile acestea două au vrut să-i facă pe copiii mei să creadă că eu nu am fost niciodată lângă ei. Iertați-mă că plâng”, a mai spus Claudia.

În album sunt fotografii cu toată familia și prietenii, mai puțin cu artista și cu mama ei. În unele dintre imagini era și ea, însă solista crede că au fost decupate. „De aceea sunt aici, ca să mă fac auzită. Am trimis peste tot plângeri. Nimeni nu sesizează cazul acesta al meu”, a mai spus.

Cum a răspuns Gabi Bădălău? „Nu fac parte din filmul ăsta care-l vrea Claudia. Eu tot timpul am încercat să rezolv lucrurile, în primul rând pentru binele și interesul copiilor”, a spus. Întreaga declarație AICI!

Foto: Instagram

Citește și:

Cum se simte Gina Matache, mama Deliei, la două săptămâni de la operația de glandă tiroidă

Ce planuri are Andreea Marin de Crăciun? „E o lună plină de bucurii”

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune despre relația cu Salman Khan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter