Adevărul despre starea lui Toni Grecu. Ce a declarat soția sa

De Unica.ro, pe
După ce în presă au apărut informații potrivit cărora Toni Grecu ar fi în stare gravă din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2, soția sa a vrut să lămurească situația. 

Zilele trecute a apărut în presă o știre potrivit căreia Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului umoristic Divertis, se află internat la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, în stare gravă.

Citește și: Robbie Williams, infectat cu SARS-CoV-2. Cântărețul este în carantină pe o insulă din Caraibe

Soția umoristului, Cristina Grecu, a declarat însă pentru Libertatea.ro că situația nu este deloc așa gravă cum a fost prezentată.

„Este internat de 5 zile la Spitalul Matei Balș. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă” – a spus aceasta.

Cristina Grecu a mai dezvăluit că soțul ei „se simte bine” și este „atent monitorizat de personalul medical”.

Citește și: Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva COVID-19: “Nu am fost niciodată atât de fericit să aştept la rând”

„A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine”  – a mai precizat soția lui Tino Grecu, care momentan se află în carantină.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter