Rita Ora are o relație cu un actor celebru

De Oana Savin, pe
Rita Ora are o relație cu un actor celebru, relație ce a început la scurt timp după ce s-a despărțit de producătorul muzical Andrew Watt.

După o relație de doi ani cu Watt, cântăreața a decis să pună punct lucrurilor în noiembrie 2018. La nici o lună de la despărțire, Rita a început o relație cu Andrew Garfield, cunoscut pentru filme precum „The Social Network”, „The Amazing Spider-Man”, „Hacksaw Ridge” și „Silence”.

Totuși, artista a negat o relație cu actorul, în timpul unui interviu acordat postului de radio SiriusXM Hits 1.

Se pare că Rita și Andrew nu vor să facă publică relația deoarece sunt la început.

Potrivit unei surse apropiată de noul cuplu, citată de The Sun, marea problemă a poveștii este că amândoi au proiecte profesionale care le ocupă o foarte mare parte din timp, astfel că nu se văd atât de des pe cât și-ar dori.

Andrew Garfield a câștigat două trofee BAFTA și un Tony și are o nominalizare la premiile Oscar.

Rita Ora, urmărită de un fan

Artista s-a înfruntat cu o situație cel puțin ciudată în ultima perioadă. Un fan care o urmărea pe rețelele de socializare era convins că are o relație reală cu frumoasa cântăreață.

Am avut o situație cu un stalker care a venit la mine acasă și și-a lăsat valiza în fața ușii mele. Era convins că i-am cerut să se mute cu mine. Nu am vorbit niciodată cu el și nu știu cine este. A fost un pic ciudat, un pic înfricoșător”, a povestit Rita Ora pentru Daily Star.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter