Rita Moreno s-a folosit de Elvis Presley ca să se răzbune pe Marlon Brando. Ce spunea diva despre ei

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 25 ianuarie 2023, 14:21

Rita Moreno a avut o legătură furtunoasă cu Marlon Brando la începutul anilor 1960. Relația celor doi a avut de toate, episoade de infidelitate, depresie și o tentativă de sinucidere. La un moment dat, actrița a optat pentru un alt bărbat.

Actriță și dansatoare, Rita Moreno s-a născut în Puerto Rica. Cu o carieră de șapte decenii, diva a apărut în numeroase proiecte de film, televiziune și teatru. Deși merită să vorbim despre realizările ei profesionale, viața ei amoroasă a fascinat cel mai mult. Cântăreața în vârstă de 91 de ani a fost căsătorită o singură dată, dar a avut mai multe aventuri, inclusiv cu actorul american Marlon Brando.

Rita Moreno și Marlon Brando, o dragoste secretă

Rita Moreno și Marlon Brando s-au cunoscut pe platourile filmului „Désirée”. În vârstă de 22 de ani, actorul a avut un efect imediat asupra cântăreței.

Moreno era captivată de farmecul lui și fizicul musculos. În cartea ei , „Rita Moreno: A Memoir”, actrița a dat mai multe detalii despre Brando și despre prima lor întâlnire. „Cu fizicul lui musculos și buzele pline, era incredibil de irezistibil. Întâlnirea cu el mi-a crescut vertiginos temperatura corpului”, povestea ea.

Cum a început povestea dintre cei doi actori

La scurt timp după, Rita Moreno și Marlon Brando au început să se vadă. Trăiau o dragoste puternică. Cu toate astea, actorul a făcut tot posibilul ca iubirea lor să rămână una discretă.

Într-o zi, amorezii au mers la teatru, iar ceea ce s-a întâmplat l-a făcut pe Brando să ezite să se mai afișeze împreună. Moreno a explicat că cineva le-a făcut o poză. A doua zi, artista a fost șocată să vadă poza în ziar.

Chiar dacă era o imagine nevinovată, Rita a spus că a fost tulburată de bârfele care se iscau despre ei. Cu toate acestea, la un moment dat s-a lăsat liniștea, iar cei doi și-au continuat romantismul secret.

Deși Moreno găsise dragostea, viața ei socială avea de suferit. În timpul unui interviu, vedeta mărturisea că are foarte puțini prieteni.  Brando a fost alături de ea și a încurajat-o să meargă la terapie, iar asta a ajutat-o.

Primele etape ale relației dintre Moreno și Brando au fost pline de fericire. Cei doi erau extrem de apropiați, iar Rita petrecea mult timp în casa iubitului ei. Moreno spunea că Brando a avut grijă de trupul și sufletul ei. În plus, i-a predat lecții importante de viață.

Actorul i-a dat prietenei sale cărți de citit, a învățat-o bunele manierele și cum să se îngrijească, devenind în cele din urmă mentorul ei și ajutând la popularitatea ei.

Deși Brando se enerva repede și sărea la bătaie, Moreno menționa că este un bărbat sensibil, cum nu mai cunoscuse până atunci. Din păcate, dragostea dintre Moreno și Brando a început să se înrăutățească din cauza nevoilor sexuale ale acestuia din urmă. Cu toate acestea, actrița era atât de legată de iubitul ei, încât nu îl putea refuza niciodată, indiferent ce făcea sau ce auzise.

Rita Moreno s-a folosit de Elvis Presley ca să se răzbune pe Marlon Brando. Ce spunea diva despre ei

Lenjeria intimă găsită le strică relația

La un moment dat, Moreno a mărturisit că provocarea de a-l cuceri pe Brando se transformase într-o dependență. Apoi, s-a întâmplat un incident care le-a afectat drastic relația.

Într-o zi, în timp ce Brando era la serviciu, Moreno a găsit lenjeria altcuiva în casa iubitului ei și a fost devastată. „M-am dus acasă plângând”, își amintea ea.

A doua zi, Moreno a primit un telefon de la managerul lui Elvis Presley, care i-a explicat că „Regele Rock and Roll” a văzut-o la Fox Commissionary și i-ar plăcea să meargă la o întâlnire cu ea.

Cu gândul la lenjerie pe care o văzuse în ziua precedentă, Moreno a hotărât să-l facă pe Brando gelos.

Cum ajunge Rita Moreno în brațele lui Elvis

A acceptat oferta lui Presley și cei doi au ieșit la o întâlnire. Nu după mult timp, Brando a auzit  despre asta și a devenit furios. „A aruncat cu un scaun, a fost minunat”.

În ciuda reacției lui Brando, Moreno a continuat să se întâlnească cu Presley. Ea a recunoscut că artistul era drăguț, timid și un băiat al mamei.  Starleta a dezvăluit, însă, în memoriile ei că activitatea lor sexuală a fost sub așteptări.

În cele din urmă, Moreno s-a săturat de Elvis, despre care spunea că era plictisitor și nu putea ține conversații interesante. 

Într-o zi, în timp ce îl privea pe Presley cum mănâncă un sandviș, Moreno și-a dat seama că iubitul ei era mai interesat de mâncare decât ea. De asemenea, actrița din producția „Singin’ In The Rain” a recunoscut că era încă îndrăgostită de Marlon, așa că l-a părăsit pe Presley și s-a întors la Brando.

Din păcate, după ce Moreno s-a întors la Brando, actorul nu a făcut nimic ca să își schimbe comportamentul. Era încă acel „băiat rău” care dorea femeile cu ardoare. La un moment dat, situația a devenit dificilă pentru Moreno.

Căzuse în depresie și a încercat să ia pastile ca să termine cu viața, dar nu a reușit, pentru că a fost salvată. Cu toate acestea, Moreno nu l-a părăsit pe actor decât după un an de la acel episod. 

Cu cine ajunge să se căsătorească

A găsit din nou dragostea și s-a căsătorit cu Leonard Gordon în 1965.

Câțiva ani mai târziu, Rita Moreno și Brando au făcut un film împreună. El o dorea înapoi, dar Moreno era căsătorită și avea un copil și nu a acceptat. În timpul unui interviu din 2017, a recunoscut că a păstrat o poză cu Brando în dormitorul ei.

Pe de altă parte, în ceea ce privește relația cu Presley, actrița a admis că moartea lui, care s-a produs după 20 de ani de la întâlnirea lor, a zdruncinat-o teribil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter