Elvis Presley, acuzat că a întreținut relații cu minore

De Oana Savin, pe
Elvis Presley este acuzat că ar fi avut mai multe iubite minore, unele chiar în vârstă de 14 ani, în timpul unui turneu susținut la vârsta de 22 de ani.

Acuzațiile lansate la adresa regelui Rock and Roll la aproape 42 de ani de la moartea sa au fost făcute de Joel Williamson, autorul cărții „Elvis Presley: A Southern Life”, lansată de curând.

Potrivit lui Williamson, Presley obișnuia „să se bată cu perne, să se lupte în joacă, să le gâdile și să le sărute pe fete”.

Acesta mai susține că una dintre minore, care avea 15 ani, a ajuns la spital în urma unei partide de amor cu artistul pentru că Elvis s-a panicat după ce i s-a rupt prezervativul.

Între timp, starul ar fi sunat-o pe Dixie Locke, o fostă iubită de-a sa, tot în vârstă de 15 ani.

Elvis a cunoscut-o pe Dixie Locke pe vremea când el avea 19 ani și au avut o relație între anii 1952-1955. Relația lor s-a încheiat definitiv după ce cântărețul a cunoscut-o pe Priscilla (14 ani), fata vitregă a căpitanului Joseph Beaulieu.

Elvis și Priscilla s-au căsătorit la opt ani după ce s-au cunoscut, în anul 1967.

Joel Williamson susține că în prima sa noapte cu Priscilla, Elvis a făcut dragoste cu ea „în toate modurile posibile, dar fără să aibă contact sexual propriu-zis deoarece voia să îi păstreze virginitatea”.

La scurt timp după ce s-au căsătorit, cei doi au devenit părinții unei fete, Lisa-Marie. După o relație tumultoasă, marcată de dependența de droguri a lui Elvis, în anul 1973 au decis să divorțeze.

Potrivit autorului, Elvis Presley era „obsedat de virginitate”, iar în 1970 a întreținut relații sexuale cu două tinere de 26 de ani care au susținut că erau virgine.

The King, cum mai era numit Elvis, a decedat pe 16 august 1977, fiind găsit inconștient în baia casei sale. Presley s-a stins din viață la doar 42 de ani, în urma unui infarct cauzat de o supradoză de medicamente.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter