Rihanna și-a dat tatăl în judecată. Care este motivul

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 16 ianuarie 2019, 19:11
Rihanna a depus o plângere penală împotriva tatălui ei. Pe lângă restricțiile pe care le solicită, cântăreața cere și daune morale. 

Pe lângă cariera sa muzicală, Rihanna, pe numele său real Robyn Rihanna Fenty, a investit și în afaceri, dezvoltându-și propriul brand în domeniul produselor cosmetice și al articolelor vestimentare, conform Libertatea.ro.

Cântăreața originară din Barbados a înregistrat numele său de familie și l-a folosit pentru a lansa linia de cosmetice Fenty Beauty, colecția de haine sport Puma Fenty by Rihanna și colecția de lenjerie intimă Savage X Fenty.

Aceasta a luat măsuri legale împotriva tatălui său, supărată pentru că acesta a încercat să se folosească de faima ei și de numele Fenty în afacerile lui. În declarația penală, Rihanna precizează că tatăl ei și asociații lui au pretins că sunt agenții artistei și au încercat să obțină mai multe contracte de milioane de dolari prin intermediul unei companii de producție înființată în 2017, Fenty Entertainment.

Conform întâmpinării depuse de avocații cântăreței, „domnul Fenty, deși este tatăl artistei Rihanna, nu are și nu a avut niciodată autoritatea de a acționa în numele ei”.

Cântăreața cere instanței din Los Angeles să îl oblige pe Ronald Fenty să nu mai folosească numele familiei și totodată al brandului ei în afacerile sale. Aceasta cere și daune morale pentru abuzurile pe care pretinde că le-a făcut tatăl său.

Cântăreața nu a avut o copilărie ușoară, violența domestică fiind la ordinea zilei, din cauza tatălui ei, un comerciant ambulant pe străzile din Barbados, alcoolic și dependent de droguri. În ciuda acestor lucruri, artista a păstrat o relație normală cu Ronald Fenty.

rihanna si tatal sau, ronald fenty

Sursă foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter