Rihanna s-a despărțit de iubitul arab, Hassan Jameel. Motivul este surprinzător

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 06 iunie 2018, 15:37

Rihanna este din nou singură. Artista s-a despărţit de iubitul său arab, miliardarul saudit Hassan Jameel, anunță presa internațională, iar motivul este pe cât se poate de surpinzător.

Rihanna și Hassan, afaceristul a cărui avere este estimată la 1,5 miliarde de dolari, sunt împreună de un an, însă au preferat discreția în privința relației lor. Nu numai că cei doi nu și-au postat fotografii împreună pe rețelele de socializare, dar nici măcar nu au plecat împreună de la Gala Premiilor Grammy care a avut loc în luna ianuarie a acestui an. Cu toate acestea au fost fotografiați sărutându-se cu patos în piscină, în timp ce se aflau într-o vacanță în Ibiza.

Rihanna si Hassan

Rihanna si Hassan, în urmă cu un an

Rihanna și Hassan s-au despărțit, se pare, ca urmare a faptului că artista s-a plictisit de el, sau, cel puțin, așa susține o sursă apropiată artistei: „Rihanna s-a plictisit de el. Se întâmplă uneori să își piardă interesul pentru bărbați. A fost o relaţie frumoasă, dar acum s-a terminat. Bineînţeles că Rihanna i-a frânt inima. Aşa face ea: le frânge inimile bărbaţilor.”Rihanna si Hassan 1Să aibă, oare, legătură cu această despărțire și fostul său iubit, Chris Brown? Spunem asta deoarece acesta a reînceput de curând să o urmărească pe Instagram. Rihanna și Chris Brown s-au despărțit în urma scandalului din 2009, când artistul a lovit-o cu violență, însă de atunci au mai avut câteva tentative de împăcare și nu de puține ori au fost surprinși împreună.

Citește și – Fostul soț al lui Meghan Markle s-a logodit. Cum arată viitoarea sa soție

Citește și – Cuplul momentului: Eminem și Nicki Minaj sunt împreună

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter