Rihanna, cea mai bogată cântăreață din lume

De Oana Savin, pe
Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume, cu o avere estimată la 600 milioane dolari, a anunțat revista Forbes.

Astfel, artista în vârstă de 31 de ani le-a depășit pe Madonna (570 milioane dolari), Celine Dion (450 milioane dolari) și Beyonce (400 milioane dolari).

Potrivit jurnaliștilor de la Forbes, cea mai mare parte din averea Rihannei provine din turnee și vânzări de discuri. De asemenea, veniturile ei au crescut exponențial odată cu lansarea colecțiiilor de lenjerie de modă și de cosmetice care îi poartă numele.

Robyn Rihanna Fenty este prima femeie de culoare care conduce o casă de modă specializată în industria luxului și este copropietară a brandului de lenjerie intimă Savage X Fenty.

În septembrie 2017, și-a lansat propria marcă de produse de machiaj, Fenty Beauty, în colaborare cu grupul francez LVMH.

Brandul Fenty Beauty, înfiinţat în urmă cu doar 15 luni, a generat deja o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari în 2018.

De asemenea, Rihanna a încheiat un parteneriat cu LVMH pentru a crea o marcă de lux cu sediul la Paris, care va produce articole vestimentare pret-a-porter, pantofi şi accesorii. Magazinul online al acesteia a fost inaugurat pe 29 mai.

Vreau pur și simplu să văd lucrurile din perspectiva mea. Sunt o femeie de culoare care adoră şi adoptă ideile şi energiile tinerilor şi care vrea să le transforme apoi în produse de lux pentru o casă de lux”, a declarat Rihanna pentru AFP.

Nu m-am gândit niciodată că voi câştiga atât de mulţi bani, deci o simplă cifră nu mă va face să mă opresc din activitate”, a spus artista în luna mai pentru T Magazine.

„Banii vin odată cu alte lucruri, dar eu lucrez la ceea ce îmi place, la ceea ce mă pasionează”, a precizat ea.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter