Hilary Duff și soțul ei, ținuți „ostatici” de copiii lor

De Oana Savin, pe

Hilary Duff și soțul ei, Matthew Koma, au avut o altă abordare la felicitările de Crăciun în care, de obicei, familia apare zâmbitoare.

Actrița și Koma s-au jucat de-a „Singur Acasă” în pozele pe care le-au făcut pentru felicitarea de Crăciun din acest an.

Hilary Duff și soțul ei, ținuți „ostatici” de copiii lor

Dacă fiecare familie își dorește o ședință foto de Crăciun în care să apară cu zâmbetul pe buze într-un cadru feeric, Hilary Duff și Matthew Koma au văzut lucrurile într-un cu totul alt mod. Cei doi au înlocuit bradul și ornamentele din cameră cu o scenă ca scoasă din filmul „Singur Acasă”.

Miercuri, actrița în vârstă de 35 de ani a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care ea și soțul ei sunt legați de scaune cu o instalație și au bandă adezivă lipită pe gură, în timp ce cei trei copii ai lor mănâncă brioșe și râd.

În imagine, Luca, fiul de 10 ani al actriței dintr-o căsnicie anterioară, ține bine de un capăt al instalației și pare că el ar fi cel care i-a legat de scaune. În acest timp, Mae James, în vârstă de un an, și Banks Violet, de 4 ani, se distrează mâncând brioșe și râzând.

„Sărbători fericite” și „Nimic nu este calm” sunt mesajele imprimate pe felicitarea familiei actriței.

Citește și: Hilary Duff a consumat placenta celui de-al doilea copil. „A fost cel mai delicios smoothie!”

Citește și: Cum arată casa actriței Hilary Duff? Are un coteț cu șase găini în curtea sa

Citește și: Hilary Duff crede că a contractat o infecție la ochi din cauza prea multor teste COVID

Duff și Koma au împlinit trei ani de căsnicie

Tot miercuri, Hilary Duff și Matthew Koma au împlinit trei ani de căsnicie.

Cu această ocazie, muzicianul a postat câteva imagini de la nunta lor, îpreună cu un mesaj emoționant.

„Am făcut 3 ani, Hilary Duff! Cine spune că o căsnicie este ușoară, nu a fost căsătorit. Dar munca este cea mai bună parte. Frumusețea constă în a te scufunda cu cineva, mai adânc decât ai făcut-o vreodată, și să navighezi pe o hartă invizibilă pe care doar voi doi puteți călători. Lucrurile grele le fac pe cele grozave și mai bune”, a scris Koma pe Instagram.

„Îți mulțumesc că mă iubești. Știu că nu este mereu ușor. Îți mukțumesc că ai ascultat fiecare versiune a lui Springsteen a piesei Santa Clause is coming to town în această perioadă a anului și că te prefaci că înțelegi la ce mă refer când strig Clarance’ ”, a mai scris muzicianul.

Vezi în Galeria FOTO imaginea în care Hilary Duff și soțul ei sunt ținuți „ostatici” de copii.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter