Regina se retrage de la toate petrecerile de sezon organizate de Palatul Buckingham

De Unica.ro, pe

Palatul Buckingham a anunțat că Regina Elisabeta nu va mai participa la nicio petrecere de sezon organizată de Casa Regală. Responsabilitățile ei vor fi împărțite celorlalți membri ai familiei regale.

În fiecare vară, la Palatul Buckingham erau organizate cel puțin trei petreceri, cu excepția ultimilor doi ani, când evenimentele au fost anulate, din cauza pandemiei. Regina obișnuia să participe la aceste petreceri, aproape de fiecare dată.

Acum, la 96 de ani, Suverana a decis să se retragă. Un purtător de cuvânt de la Casa Regală Britanică a menționat că “Majestatea Sa va fi reprezentată de alți membri ai familiei regale, iar detaliile despre participarea acestora vor fi făcute publice la timpul potrivit”.

Citește și – Regina Elisabeta a II-a s-a mutat definitiv de la Palatul Buckingham. Care este noua ei reședință

Citește și – Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a cumpărat o mașină electrică de golf pentru a se putea deplasa

Citește și – Regina Elisabeta a II-a ar fi în scaun cu rotile, susține actorul Christopher Biggins

Următoarele petreceri de sezon vor avea loc anul acesta pe 11, 18 și 25 mai, la Palatul Buckingham, și pe 25 iunie, la Holyroodhouse, după cum scrie tabloidul britanic The Mirror.

Petrecerile acestui sezon vor marca Jubileul de Platină al Reginei, adică 70 de ani de domnie pentru Regina Elisabeta. Oaspeții acestor petreceri sunt persoane marcante din societatea britanică, persoane care au adus un aport pozitiv comunităților din care fac parte.

Regina Elisabeta s-ar fi retras de la petreceri din cauza problemelor de mobilitate cu care se confruntă în ultima perioadă. Conform unui analist regal, citat de Daily Mail, decizia Suveranei este una pe care toți o înțeleg, dar fiind faptul că la aceste petreceri Regina ar trebui să stea în picioare mai mult de o oră.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter