Regina Elisabeta renunță la tradițiile de sărbători din cauza pandemiei. Ce va face Suverana de Crăciun și Revelion

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 decembrie 2021, 12:38

Creșterea numărului de persoane infectate cu noul coronavirus a dat peste cap planurile de Crăciun ale Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Suverana, în vârstă de 95 de ani, a anunțat că renunță la planurile inițiale pe care le avea pentru sărbătorile de iarnă. Din cauza situației epidemiologice, Regina nu va mai pleca la reședința din Sandringham, Norfolk, Marea Britanie, așa cum era stabilit inițial, și va rămâne la palatul Winsdor până la sfârșitul anului, potrivit presei internaționale.

Conform tradiției, Suverana ar fi trebuit să stea în reședința din Norfolk între lunile decembrie – februarie, dar creșterea numărului de cazuri de COVID-19 din UK a făcut-o să renunțe la această deplasare.

Citeşte şi: De ce este Kate Middleton singura care poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta: „Meghan Markle n-are acest avantaj!”

Citeşte şi: Ce face Regina Elisabeta a II-a cu hainele după ce le poartă

Citeşte şi: Fosta Miss Marea Britanie, Kirsty Bertarelli, mai bogată decât Regina Elisabeta a II-a

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a se ține de glume. Ce a făcut suverana Angliei în timpul unui eveniment politic

Chiar dacă s-a schimbat locația, Regina Elisabeta va fi în continuare vizitată de rude pe toată perioada sărbătorilor. Acesta este primul Crăciun al Elisabetei fără Prințul Philip și este, de asemenea, al doilea an în care nu călătorește din cauza pandemiei.

Meniul de Crăciun al Reginei Marii Britanii

Masa de sărbătoare a familiei regale britanice conține preparate tradiționale și preferate de Regina Elisabeta. Un fost bucătar de la Palatul Buckingham a dezvăluit cu ce se delectează familia regală britanică de Crăciun și Revelion. Potrivit tradișiei, familia se va aduna la masă după o slujbă religioasă ținută în Ajunul Crăciunului.

„Familia se va aduna, probabil, la masă după slujba de la biserică. Din meniu nu vor lipsi: salata de creveți și homarul alături de diverse garnituri din legume cum ar fi: păstârnac, morcovi sau varză de Bruxelles. La desert, ei mănâncă faimoasa budincă cu unt și coniac. De fapt, sunt plictisitori când vine vorba de festivități. Nu fac șuncă sau altceva, doar curcani tradiționali.

La un Crăciun, am făcut trei curcani: unul pentru regină și familia ei, unul pentru copii și unul a fost pentru cei 100 de angajați ai Casei Regale. Așa toată lumea a avut un prânz festiv de Crăciun. Curcanii sunt umpluți cu castane sau salvie și ceapă și se servesc cu piure de cartofi, cartofi copți și sos de merișoare”, a dezvăluit Darren McGrady, fost bucătar al Suveranei, potrivit Daily Star.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter