Cui îi răspunde Regina Elisabeta de fiecare dată la telefon? Nimeni nu se aștepta la asta

De Unica.ro, pe

Regina Elisabeta are doar două persoane în agenda sa cărora le răspunde la telefon indiferent de ocazie.

În calitate de șef al celei mai importante monarhii din lume, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este disponibilă la telefon pentru îndatoriri publice adeseori. Însă atunci când ia pauză de la îndatoriri, două persoane o pot contacta oricând. Nu este vorba nici despre fiul ei, viitorul rege Charles, nici despre Prințul William.

Expertul regal Honathan Sacerdoti a spus că regina deține un telefon Samsung pe care îl are la ea tot timpul, pentru a putea răspunde la orice oră la apelurile venite de la fiica sa, Prințesa Anne, respectiv de la un prieten de familie foarte special, despre care nu mulță oameni știu.

„Se spune că cele două persoane cu care vorbește cel mai mult la telefon sunt fiica ei, prințesa Anne, și managerul ei de curse John Warren”, a spus expertul legal, citat de Click. „Este ginerele prietenului reginei, regretatul conte de Carnarvon, iar casa lui era castelul Highclere din Berkshire, pe care telespectatorii ar putea să-l cunoască mai bine sub numele de Downton Abbey”.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a s-a mutat definitiv de la Palatul Buckingham. Care este noua ei reședință

Citește și: Actrița Selma Blair a obținut ordin de restricție împotriva fostului iubit, după ce ar fi fost agresată fizic și verbal

Citește și: Elon Musk și cântăreața Grimes, părinți pentru a doua oară. Ce nume va purta fetița lor

Citește și: Leonardo DiCaprio și Mila Kunis, donații impresionante pentru victimele războiului din Ucraina

Oricând o sună John Warren, în legătură cu caii ei, Sacerdoti a subliniat că Regina Elisabeta a II-a răspunde de fiecare dată. Același lucru ar fi valabil și pentru fiica ei, Prințesa Anne.

Regina are un telefon special, pe care nu îl poate pirata nimeni, potrivit lui Sacerdoti, mulțumită unui software de securitate suplimentar. „Este un telefon mobil despre care se spune că este Samsung, dotat cu criptare anti-hacker de către MI6, astfel încât nimeni să nu-l poată pirata”, a zis el.

Mai mult, ea ar avea și propriul laptop și iPad. Ar fi primit lecții despre cum să le folosească de la nepoții ei care se pricep la tehnologie, mai exact Peter Phillips și Zara Tindall.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter