Regina Elisabeta nu o place pe Meghan Markle: „Nu este genul de mireasă pe care și-o dorea pentru Harry”

De Mădălina Manole, pe
Să fie, oare, adevărat zvonul care circulă la Palatul Buckingham? Să fie, oare, adevărat că Regina Elisabeta nu o place pe Meghan Markle și nu are încredere că acest mariaj va funcționa? Ei bine, noi nu ne pronunțăm, însă o face un angajat al Curții Regale britanice.

Dacă ne amintim bine momentul în care Regina Elisabeta, în vârstă de 92 de ani, și-a oferit consimțământul pentru căsătoria nepotului său, Prințul Harry, cu actrița Meghan Markle, ei bine, nu putem să nu observăm răceala și duritatea cu care Alteța Sa Regală acceptă situația: „Îmi declar consimţământul pentru un contract de căsătorie între preaiubitul meu nepot Prinţul Henry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle“, sunau cuvintele Reginei în martie. Dacă am fi tentați să credem că sunt doar cârcoteli ale presei internaționale, atunci de ce în 2011, când făcea același anunț pentru primul său nepot, Prințul William, discursul său era mult mai cald și sensibil, ba chiar o numea pe ceea ce avea să devină Ducesa de Cambridge: „iubita noastră și fidela Catherine Elizabeth Middleton“?

Nu știm cu siguranță dacă Regina o place sau nu pe Meghan Markle, dar surse din apropierea sa susțin că nu este deloc încântată de alegerea făcută de Harry: „Din păcate, regina n-o place deloc pe Meghan. Nu este genul de mireasă aristocrată pe care și-o dorea pentru Harry. Este îngrozită de faptul că este vorba despre o actriţă care a jucat în scene sexy, bașca divorţată, metisă și americancă. Îi este frică că aceasta va stârni scandal și-i va frânge inima lui Harry, care refuză să semneze un contract prenupţial pentru a-și proteja averea de 40 de milioane de dolari“, a declarat sursa pentru revista Globe, citată de Ok!Magazine.

Citește și – Monedă specială lansată cu ocazia nunții Prințului Harry. Ce mesaj va purta

Citește și – Cum s-au cunoscut Elena și Nicolae Ceaușescu

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter