Regina Elisabeta l-a ales pe prințul Harry! Decizia ei a fost foarte lăudată

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 18 aprilie 2018, 11:54
Regina Elisabeta a Marii Britanii l-a numit în funcția de ambasador al tineretului pentru Commonwealth pe prințul Harry.

 

Anunțul făcut de Regina Elisabeta, de a-l numi în funcția de ambasador al tineretului pentru Commonwealth pe prințul Harry, al cincilea în linia succesorală la tron, coincide cu începutul unui summit al șefilor de Guvern ai Commonwealth-ului ce va avea loc în această săptămână la Londra, într-un moment important pentru Marea Britanie: negocierile privind retragerea din Uniunea Europeană, informează The New York Times.

În noua sa funcție de conducere, cel mai important rol public de până acum, prințul Harry va avea posibilitatea să-i încurajeze pe tinerii din fostele colonii britanice să folosescă platformele Commonwealth pentru a comunica.

„Este o mişcare foarte bună să-i ofere Prinţului Harry un rol non-politic, global, bazându-se pe carisma şi energia sa pentru a menţine Commonwealth-ul şi conducerea sa relevantă pentru o generaţie mai tânără” este de părere director adjunct al Institutului de Studii Commonwealth de la Universitatea din Londra, Dr. Sue Onslow.

La deschiderea unui forum Commonwealth, prințul Harry i-a asigurat pe tineri de tot suportul lui:  „Știu că în funcția mea ca ambasador al tinerilor trebuie să țin pasul cu voi toți… datoria  mea va fi să vă ascult și să vă asigur că ideile, preocupările, gândurile, speranțele voastre sunt auzite.”

Acesta nu va lucra singur, ci o va avea alături pe viitoarea lui soție, așa cum a ținut să precizeze: „Sunt, de asemenea, incredibil de recunoscător că femeia cu care mă voi căsători, Meghan, mi se va alătura la această muncă, la care și ea este extrem de încântată să participe.”

Nunta prințului Harry cu Meghan Markle va avea loc în luna mai a acestui an.

Citește și: 

Barbara Bush, fosta Primă Doamnă a Americii, a murit

Vedete de prim rang, invitate la petrecerea de logodnă a lui Gwyneth Paltrow cu Brad Falchuk

Foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter