Regina Elisabeta a II-a, furioasă după ce s-a spus că Prințul Phillip a murit

De Oana Savin, pe
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a înfuriat când a auzit că au apărut zvonuri privind moartea soțului ei, Prințul Phillip.

În momentul în care staff-ul ei au început să îi pună întrebări despre prințul Phillip, suverana a aflat că pe internet s-a scris despre decesul soțului său. Atunci, ea l-a sunat pe Phillip, în vârstă de 97 de ani, pentru a vorbi despre cum pot să combată știrile false.

Situația este cu atât mai dificilă, cu cât monarhii nu sunt împreună, regina fiind în vacanță, la Balmoral, în timp ce prințul este la Sandringham.

Amândoi au fost de acord că nu pot face mare lucru, dar sunt foarte foarte supărați”, a afirmat o sursă apropiată Casei Regale pentru Daily Mail.

Nu este drăguț să auzi oamenii comântând despre sănătatea sau moartea ta, chiar dacă ești obișnuit să te afli în centrul atenției. Regina este absolut furibundă și crede că acest lucru este dizgrațios”, a mai spus sursa citată.

Se pare că Prințul Phillip se află într-o formă foarte bună. Potrivit aceleiași surse, regina nu ar fi plecat în Scoția dacă soțul său ar fi avut probleme de sănătate.

Regina Elisabeta a II-a s-a căsătorit cu prințul Phillip pe 20 noiembrie 1947. Înainte de căsătorie, Phillip a renunțat la titlul de Prinț al Greciei și Danemarcei, a luat titlul de Lt. Phillip Mountbatten, după numele mamei sale, a fost naturalizat britanic și s-a convertit la anglicanism. Chiar înainte de nuntă a fost numit Duce de Edinburgh și a primit titlul de Alteța Sa Regală.

Citește și: Prințul George a împlinit 5 ani. Ce fotografie a publicat Casa Regală

Citește și: Meghan Markle va merge fără Prințul Harry în America. De ce a luat această decizie

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter