Nuami Dinescu plânge moartea lui Mitică Popescu: „Cu mine ai fost minunat”. Când va fi înmormântat actorul

De Ovidiu Cojocaru, pe

Moartea actorului Mitică Popescu a îndoliat lumea teatrului și a televiziunii. Mari actori, dar și oameni cunoscuți de televiziune îi plâng acum dispariția. Când va fi înmormântat Mitică Popescu.

Nuami Dinescu, actriță și apropiată a regretatului actor Mitică Popescu a postat și ea un mesaj de condoleanțe, după moartea acestuia.

Nuami Dinescu, devastată de moartea lui Mitică Popescu

Actrița a publicat pe contul de Facebook o fotografie în care apare alături de Mitică Popescu. În mesajul care însoțește imaginea, Nuami Dinescu a ținut să precizeze că este afectată de pierderea actorului.

„Am amuțit. Domnule Mitica Popescu. Ce frumos om ai fost. Ce bun și blind și protector și cald și prietenos. Cu mine ai fost minunat. Mă țineai după umeri la ședința foto și erai atat de prietenos și de dispus să ne iasă bine încât m-am simțit absolut fericită că te am în preajmă.

Domnule Mitică Popescu, talentat blând și înțelept, știai cum e lumea. Așa și asa, dar să știi că nu cred că e om care să nu regrete că ai plecat. Care sa nu simtă adânca părere de rău. Că lumea te-a iubit, erai om fără ifose și fără aiureli, erai om care răspundea oriunde la salut, erai om coleg, om părinte, om actor, om călător. Erai om între niște oameni. Ne rămân amintirile frumoase, filmele, emisiunile care se terminau cu indemnul care venea ca o șotie la final. „Să fiți deștepți. Și fără frică.” Mulțumesc pentru bunătate, domnule Mitica Popescu. Să te odihnești în pace”, a scris Nuami Dinescu pe pagina de Facebook.

Citește și: Actorul Mitică Popescu a murit la vârsta de 86 de ani

Doliu în lumea teatrului românesc

E doliu în teatrul românesc, după ce actorul Mitică Popescu a încetat din viață. Avea 86 de ani și, cu o săptămână înainte de a ajunge în spital, celebrul actor a povestit că încearcă să facă economie la facturile de energie și stătea în frig.

Slăbit și împovărat de plata facturilor, Mitică Popescu spunea, cu câteva săptămâni înainte să moară, că preferă să se îmbrace mai gros, pentru ca facturile să nu-l mai pună în imposibilitatea de a le plăti.

Citește și: În ce relație a rămas Nuami Dinescu cu fostul partener de viață: “Dacă am o problemă și îl sun, vine și mă ajută”/ EXCLUSIV

Mitică Popescu a murit pe 3 ianuarie 2023. Actorul s-a născut în București pe data de 2 decembrie 1936. De-a lungul carierei, Mitică Popescu a jucat în sute de piese de teatru, zeci de filme, implicându-se, de asemenea, în diverse proiecte ale teatrului radiofonic.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Mitică Popescu va fi depus joi la Teatrul Mic. Actorul, care a încetat din viață marți, la vârsta de 86 de ani, va fi înmormântat vineri la Cimitirul Bellu.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter