Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a cumpărat o mașină electrică de golf pentru a se putea deplasa

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 martie 2022, 11:24

Regina Elisabeta a Marii Britanii a primit o mașină de golf electrică pentru a se deplasa mai ușor. Suverna, în vârstă de 95 de ani, a fost văzută în ultimele luni deplasându-se cu ajutorul unui baston și în cele mai recente apariții publice s-a afișat într-un scaun cu rotile, din cauza problemelor de mobilitate pe care le are.

Este atât de trist și sper că va putea ajunge la celebrarea aniversării sale. Am auzit că motivul pentru care nu mai participă la atât de multe evenimente și își anulează întâlniri este fapul că ar fi în scaun cu rotile. Nu vrea să fie văzută așa pentru că este foarte mândră, a declarat actorul Christopher Biggins, în urmă cu cțteva săptămâni.

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a ar fi în scaun cu rotile, susține actorul Christopher Biggins

Citeşte şi: Cui îi răspunde Regina Elisabeta de fiecare dată la telefon? Nimeni nu se aștepta la asta

Citeşte şi: Cui îi răspunde Regina Elisabeta de fiecare dată la telefon? Nimeni nu se aștepta la asta

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a s-a mutat definitiv de la Palatul Buckingham. Care este noua ei reședință

Acum, noua mașină de golf o ajută pe suverană să se deplaseze mai ușor. Vehiculul, în valoare de 62 mii de lire sterline, a fost construit de producătorul danez Garia și este considerat un “Rolls Royce” al mașinilor de golf, relatează Daily Mail. Autoturismul are patru locuri, este alimentat cu o baterie și este dotat cu un mini-frigider. În plus, lângă volan, există o tabletă pe care pot fi accesate hărți și acualizări meteo.

Mașina are alemente asemănătoare unui automobil classic, incluziv hante din aliaj de 35 cm, portbagaj cu difuzor Bluetooth, parbiz încălzit, suporturi pentru pahare și opțiuni de selectare a miodului de conducere.

Regina se confruntă cu probleme de deplasare, așadar această mașină este perfecta pentru ea. În ultima vreme, a trecut prin multe încercări fizice din cauza problemelor de sănătate. Covid-ul și o entorsă severă la spate i-au dat mari bătăi de cap. Noi considerăm că această mașinuță electrică este grozavă pentru ea. – a spus o sursă apropiată suveranei.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter