Regina Elisabeta a II-a ar fi în scaun cu rotile, susține actorul Christopher Biggins

De Unica.ro, pe

Regina Elisabeta a II-a ar avea serioase probleme de mobilitate și ar fi nevoită să folosească un scaun cu rotile în majoritatea timpului, potrivit actorului britanic Christopher Biggins.

În ultima vreme, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, și-a făcut apariția la evenimente publice într-un baston. Potrivit presei internaționale, suveranei îi este tot mai greu să meargă sau să stea în picioare perioade mai lungi de timp.

Chiar regina a afirmat în timpul unei întâlniri oficiale că are probleme de mobilitate. În timp ce se sprijinea de un baston, aceasta a arătat spre piciorul stâng și a spus: „Ei bine, după cum puteți vedea, nu mă pot mișca.”

Regina Elisabeta a II-a ar fi în scaun cu rotile, susține actorul Christopher Biggins

Actorul Christopher Biggins susține că aceasta se deplasează de cele mai multe ori într-un scaun cu rotile, dar pentru că nu vrea să fie văzută așa, și-a anulat întâlnirile oficiale și a refuzat să participe la evenimente.

Este atât de trist și sper că va putea ajunge la celebrarea aniversării sale. Am auzit că motivul pentru care nu mai participă la atât de multe evenimente și își anulează întâlniri este fapul că ar fi în scaun cu rotile. Nu vrea să fie văzută așa pentru că este foarte mândră, a declarat Christopher Biggins, potrivit dailymail.co.uk.

În luna octombrie a anului trecut, regina a fost internată pentru o zi în spital, unde a fost supusă unor investigații medicale. Ulterior, medicii i-au recomandat să nu facă nicio vizită oficială și să se odihnească două săptămâni. În luna februarie, aceasta a făcut o formă ușoară de COVID-19.

Citește și: Kate Middleton, apariție impecabilă la parada militară de Ziua Națională a Irlandei

Mihai Bendeac, filmat în stare de ebrietate în timp ce și-a dat pantalonii jos în mijlocul străzii

Daniel Onoriu, prima apariție publică după ieșirea din spital. Nepotul lui Gabi Luncă nu se poate deplasa singur

Vladimir Putin a acceptat să se întâlnească față în față cu Volodimir Zelenski „la un moment dat”

Va participa regina Elisabeta a II-a la ceremonia de comemorare a prințului Philip?

Din cauza stării de sănătate, regina Elisabeta a II-a ar putea lipsi de la comemorarea unui an de la moartea soţului ei, prințul Philip, ceremonie care va avea loc pe 29 martie, la catedrala Westminster Abbey din Londra.

Suveranei britanice i s-ar fi propus să folosească scaunul cu rotile pentru a putea lua parte la ceremonie, însă regina n-a fost de acord cu această opţiune. Surse din apropierea familiei britanice spun că aceasta nu și-ar dori să reproducă o fotografie cu sora sa, prințesa Margaret, în scaun cu rotile, surprinsă cu câteva luni înainte de moartea sa.

Palatul Buckingham ar avea totuși un plan prin care Majestatea Sa să participe la ceremonie. Operațiunea ar include zborul cu un elicopter al reginei de la Castelul Windsor la Palatul Buckingham, transportul ei cu mașina și utilizarea unui paravan pentru a o proteja de fotografi.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter