Regina Elisabeta a II-a angajează social media manager. Ce salariu oferă și care sunt responsabilitățile job-ului

De Unica.ro, pe
Regina Elisabeta a II-a (93 ani) caută social media manager! La două luni de când a publicat prima sa postare pe Instagram, Regina caută un ofițer pentru comunicare digitală, care să lucreze alături de echipa de PR de la Casa Regală. 

Anunțul a fost publicat pe site-ul oficial al Casei Regale Britanice și menționează că persoana care va primi job-ul va fi remunerată cu aproximativ 30.000 de lire pe an, în funcție de experiență, va trebui să lucreze 37,5 ore pe săptămână, de luni până vineri, și va trebui să conștientizeze că postările sale vor fi urmărite de milioane de oameni de pe tot mapamondul.

Regina caută o persoană care să cunoască îndeaproape rețelele de socializare, să poată administra, alături de echipă, site-ul oficial și să stârnească interesul publicului față de conținutul publicat.

Job-ul va presupune și deplasări – vizite de stat – însă biroul viitorului angajat va fi la Palatul Buckingham. Concediul anual oferit este de 33 de zile, iar masa de prânz a viitorului angajat va fi gratuită.

Familia regală britanică este urmărită de milioane de oameni pe rețelele sociale și a comunicat public că luptă împotriva abuzurilor online, după mai multe atacuri virtuale la adresa celor două ducese, Kate Middleton și Meghan Markle.

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter