Recunoști vedeta? Astăzi este un actor celebru din România

Ultimul update Marți, 02 noiembrie 2021, 17:35

Are 33 de ani, este actor și a devenit celebru datorită relației cu o cântăreață faimoasă din România, însă căsnicia lor s-a destrămat în urmă cu aproape doi ani. George Burcea, căci el este personajul din fotografie, a postat pe rețelele de socializare această poză cu el de pe vremea când era doar un puști.

“Încă de mic, George își dorea, probabil, să joace în filme de acțiune. Avem dovada aici. Peste mulți ani, chiar s-a întâmplat acest lucru, dar cariera lui e încă la început și multe alte filme îl așteaptă, atât ca actor cât și ca producător”, a scris fostul soț al Andreei Bălan, îndreptul imaginii nostalgice din copilărie, publicate pe pagina sa de Instagram.

George Burcea s-a născut pe 15 ianuarie 1988, în Eforie Sud, și mai are un frate și două surori. La doar trei săptămâni de la venirea lui pe lume, părinții săi- s-au despărțit și timp de un an și jumătate, mama lui George i-a crescut singură pe cei patru copii. Mai târziu, George și una dintre surorile lui, cea mare, au rămas cu mama lor în Botoșani, în localitatea Puțureni, la bunica maternă.

Ceilalți doi frați au plecat în București pentru a fi în grija tatălui. George Burcea a dezvăluit câte ceva din  povestea lui de viață în podcast-ul găzduit de Mihai Ghiță, “În Oglindă”.

„Am venit singur, eram paralel, prima oară în București. În buzunar aveam buletinul, ca să le arăt cine sunt. (…) Iese frate-miu din curte, se uită la mine și zice: «Salut! Ce vrei?». Mă uit la el și zic: «Burcea Cristian?». Îi dau buletinul și-i zic: «Eu sunt George Burcea, fratele tău». A leșinat. Visul meu de mic era că voi reuși să-mi strâng toată familia la un loc”, a completat. Părinții lui George s-au despărțit din cauza violenței domestice. „Grav, copci în cap, oase rupte, mâini, picioare, internare, fugit cu copiii iarna, prin zăpadă, noroi, tăiată pe gât.

Citeşte şi: George Burcea, despre stopul cardio-respirator al Andreei Bălan: „A fost un moment de răscruce”

Citeşte şi: Gabriel Cotabiță: „Nu am făcut atac cerebral!” De ce a ajuns, de fapt, artistul la spital

Citeşte şi: Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, la o lună după anunțul divorțului de Reghecampf

Citeşte şi: Alexandru Salaman, „Șopârlă” din fosta trupă Animal X, divorțează după șase ani de căsnicie

Frica a mânat-o să plece. I-a fost mai teamă decât niciodată. A simțit că dacă nu face acel pas atunci, viața ei se va sfârși. Venea după o noapte în care a stat cu lama la gât și cu toți patru copiii plângând în pat. (…) În februarie a plecat, pe un ger năprasnic”, a mărturisit actorul.

George Burcea a format un cuplu cu Andreea Bălan timp de patru ani și jumătate. La trei luni după ce s-au căsătorit, cei doi au divorțat. Împreună, George și Andreea, au foă fete Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani). Acum, George și-a refăcut viața amoroasă și este într-o relație cu Viviana Sposub.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter