Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a răbufnit în mediul online. „Să vă fie rușine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 februarie 2022, 11:46

Rebecca Dumitrescu (22 de ani), fata cea mare a Anamariei Prodan (49 de ani), a răbufnit în mediul online după ce a primit mai multe comentarii jignitoare la ultima postare. Ulterior, Rebecca a restricționat secțiunea de comentarii. În imagine, Rebeccăi nu i se vede fața. Apare alături de o prietenă și arată un semn obscen, în descriere scriind „tot ce am de zis”.

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a răbufnit în mediul online. „Să vă fie rușine”

Urmăritorii Rebeccăi au presupus că fotografia i-a fost dedicată tatălui ei vitreg, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), care s-a separat de Anamaria în vara anului trecut, după 13 ani de mariaj. Din mariajul cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Anamaria are două fiice, pe Rebecca și pe Sarah (21 de ani). Din mariajul cu Laurențiu, impresara mai are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani), alintat Bebe sau Bebeto.

Din prima căsnicie, antrenorul mai are un fiu, Luca Reghecampf (20 de ani), iar în primăvara anului acesta va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina (30 de ani), va da naștere tot unui băiat.

„Toți oamenii de 30+ care îmi comentează pe poză să mă omor și toate cuvintele scârboase, să vă fie rușine. Înainte să insultați un copil în așa hal, fără să știți despre ce este vorba, uitați-vă în oglindă și gândiți-vă unde ați ajuns voi în viață. Eu am 22 de ani și am postat o simplă poză care nu are nicio legătură cu familia mea. Voi sunteți niște animale care ați descoperit Instagramul…”, a scris Rebecca Dumitrescu la Insta Story.

În podcastul „Acasă la Măruță”, Laurențiu Reghecampf a declarat că a ajutat-o pe Rebecca mai mult decât pe Luca.

„Când ne-am calificat în Europa League, am câștigat o sumă foarte mare de bani. Am cumpărat un Penthouse în Pipera pentru fete, ca să meargă la școala americană, să nu mai facă naveta de la Snagov. Am cumpărat un apartament pentru ele, pentru Tibi, tatăl lor, și pentru mama lui, bunica lor, care se ocupa foarte mult de ele. Din primii bani câștigați la Steaua, le-am cumpărat fetelor un apartament. (…) Tibi și acum stă în apartamentul ăla”, a declarat antrenorul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, despre fosta relație dintre iubita lui și Kamara: „Eu nu am nicio problemă”

Cum se simte mama lui Laurențiu Reghecampf. A fost diagnosticată cu cancer la sân în 2021

Laurențiu Reghecampf, despre iubita lui, Corina: „Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună”

„Hai să spunem că, în ultimii trei ani, dar e urât, sincer, e urât rău. Sunt câteva sute de mii… numai în ultimii ani. Eu am făcut din suflet. Eu, pentru Luca de exemplu, nu am făcut câte am făcut pentru Rebecca. Sincer. (…) N-am făcut pentru Luca cât am făcut pentru Rebecca și nu-mi pare rău. Pentru fiecare am să fac când va avea nevoie”, a continuat.

„Rebecca avea nevoie. Era la Institutul Marangoni, la facultate, trebuia să o ajutăm să ajungă mai sus. Meseria pe care și-a ales-o este foarte grea. Are nevoie de ajutor, de finanțare, să stea între oameni influenți. Vrea să facă design, ai nevoie de bani. A vrut să-și facă o colecție de haine în Italia, i-am dat bani. Le-am spus tuturor copiilor că am să-i ajut când vor avea nevoie”, a completat.

În ianuarie 2022, pentru website-ul Transfery.info, Rebecca a vorbit despre aspirațiile sale profesionale, dar și despre divorțul dintre Anamaria și Laurențiu.

„Pentru mine, acum, domnul Reghecampf este departe de omul cu care ne-am obișnuit. De ceea ce a construit, de ceea ce s-a străduit, și anume să facă familia mândră de poziția sa. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează, pentru că era soarele acestei familii. Mama a fost și rămâne numărul 1. Ea este creierul acestei familii”, a declarat Rebecca Dumitrescu, pentru Transfery.info.

Rebecca Dumitrescu: „Când faci ceea ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca, demnitatea și numele familiei tale”

„În viață, dacă iei decizii greșite, poți suferi. Ne rugăm pentru el, să nu se destrame complet. Sperăm ca într-o zi să înțeleagă că familia este cel mai important lucru din lume. Când faci ceea ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca, demnitatea și numele familiei tale”, a continuat.

„Când lumea arată cu degetul spre tine din cauza iubitei tale, este greu să ții pasul cu cerințele vieții și cu cele ale locului de muncă. Păcat. Vom continua, eu și frații mei, să fim mândri de tot ceea ce am construit. Vom continua munca familiei. O femeie întâlnită întâmplător este temporară și poate duce la distrugerea unei persoane care nu știe cum să se mențină pe calea cea bună în viață”, a completat.

Rebecca se află în prezent la conducerea echipei de fotbal Academica Clinceni, din Liga 1.

„Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca și ceilalți parteneri, să construim ceva. E o situație dificilă acum, dar trebuie să salvăm echipa”, a mai declarat tânăra pentru aceeași sursă.

„Ne rugăm să-și revină și să salveze cel puțin jumătate din ceea ce i-a oferit mama. Când vom juca unul împotriva celuilalt? Cel mai bun să câștige. Sper să mai aibă un loc de muncă până atunci. Îi doresc mult noroc și toate cele bune”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter