Reacția lui Dan Negru după ce Delia Matache a fost criticată pentru declarația despre copii: „E intimitatea în care nimeni nu trebuie să intre”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 octombrie 2022, 13:02

Dan Negru a reacționat pe rețelele de socializare după ce Delia Matache a fost aspru criticată pentru că a spus motivul ce stă în spatele deciziei de a nu avea copii.

Dan Negru, în vârstă de 51 de ani, și-a spus părerea cu privire la scandalul din mediul online apărut după ce Delia Matache a spus care este motivul pentru care nu-și dorește copii.

Reacția lui Dan Negru după ce Delia Matache a fost criticată pentru declarația despre copii

Nimic nu ne încântă mai mult decât treburile care nu ne privesc. E josnică întrebarea „de ce nu aveți copii?”. E armă in multe dispute, am auzit-o chiar și-n campania prezindențială și văd iureșul stârnit acum de Delia cu declarația ei despre copii. Doar un mitocan intră in intimitatea unui cuplu. Am doi copii și nu e treaba mea de ce alții nu au.

În redacțiile media de unde pleacă astfel de întrebări e ca la război: cei bătrâni, șefii care nu se văd și care câștigă banii îi îndeamnă pe cei tineri, reporterii care se văd și câștigă prost să pună astfel de întrebări.

De asta, nu-i judecați pe reporterii tineri când pun întrebări tâmpite. Nu judecați fațada până nu vedeți interiorul. Și-n media e ca-n război: cei bătrâni îi trimit pe cei tineri la luptă.

„De ce nu aveți copii” e intimitatea în care nimeni nu trebuie să intre. Totusi, oricât de ticăloși am fi, „fiecare copil care se naște ne arată ca Dumnezeu încă nu e dezamăgit de oameni, a scris Dan Negru într-o postare de pe contul său de Facebook.

Și alte vedete au reacționat după ce declarațiile făcute de artista Delia Matache în mediul online au creat un val de critici dure.

Cabral, despre declarația Deliei: „Probabil e interesant să ne dăm cu părerea despre alegerile de viață ale altor suflete”

D. nu vrea să aducă pe lumea asta copii. Eu am trei. Copii, zic.

Am vreun drept, am cel mai mic drept să comentez alegerea Deliei?

Am cel mai mic motiv să deschid gura pe tema alegerilor ei?

Aș mai avea vreo urmă de bun-simț dacă m-ar lua gura pe dinainte să-i comentez unui om, oricărui om, alegerile pe care și le ia?

Nu. Pentru că sunt alegerile lui și dacă cineva începe să elucubreze pe marginea lor… ei bine, nu face altceva decât să-și arate micimea.

Probabil e interesant să ne dăm cu părerea despre alegerile de viață ale altor suflete.

Dar interesant nu e neapărat normal la cap, decent sau de bun simț.

Ar fi bine, mai ales pentru noi înșine, să ne judecăm unii pe ceilalți mai puțin… spre deloc.

Și ar fi bine de tot să ne respectăm mai mult. Să ne respectăm între noi și să ne respectăm alegerile.

Am învățat încă de mic, din familia mea de zdrăngăniți: cu cât pierzi mai mult timp bârfindu-i pe alții, cu atât mai puțin timp ai să te gândești la tine, a scris Cabral.

Reacția lui Mircea Badea după ce Delia Matache a spus că nu își dorește un copil

Nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii. De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect? Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru.

Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot. E OK, dar de ce trebuie să mă justific? Este o decizie strict personală și foarte intimă.

Încerc să o apăr pe Delia. A face un copil este un gest egoist. A nu face un copil este, de asemenea, un gest egoist. Dacă alegi să faci un copil, tu pentru cine îl faci? Pentru țară? Nu. Pentru planetă? Nu. Pentru el? L-ai întrebat dacă vrea pe planeta asta? Nu. Decizia de a face un copil este egoistă. Cei care se gândesc că a face un copil este un lucru care îi face mai buni… nu este așa. Nu sunt nici mai buni, nici mai răi, a spus și Mircea Badea.

Citește și: Dana Budeanu se pregătește de nuntă. Unde va avea loc marele eveniment

Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

Maurice Munteanu, noi replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu. „De o mediocritate sinistră!”

Răzvan Botezatu, despre relația cu iubitul său. „Are bani. Mă face fericit, îl fac fericit!”

Cezar Ionașcu, reacție dură la declarația Deliei: „Eu nu vreau femeie ca tine care nu vrea să facă copii”

Au fost și persoane cunoscute care au criticat dur declarația făcută de artistă sau au simțit nevoia să-i ofere un sfat.

Eu nu vreau femeie ca tine care nu vrea să facă copii. Eu, ca bărbat, am nevoie instinctiv, primordial, ca neamul meu să meargă înainte. Am nevoie ca tribul meu, în momentul în care eu îți dau sămânța ca femeie, să se înmulțească, să fie mare, puternic. Noi nu vrem femeie ca tine, Delia, niciunul dintre noi bărbații nu vrem femei din astea care spun asta. (…)

Genul ăsta de idei nici măcar nu-ți aparțin, sunt inoculate, ești nevinovată. Dacă părinții tăi gândeau cum gândești tu, tu erai în plus, tu nu existai. (…) Creezi un precedent foarte periculos, și așa lumea e slăbită. Lumea se bazează pe bărbat și femeie, pe acest cuplu puternic din care și tu ai ieșit.

Așa că, revizuiește-ți un pic opinia și spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat și să-și dorească urmași pe care ovarele tale le pot aduce pe această lume, a spus într-un video pe rețelele de socializare Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea.

Un copil nu-ți blochează viața. Un copil nu-ți taie aripile. Un copil este energie nouă, pură. Este sens, direcție și motivație în viață. Este IUBIRE și ÎMPLINIRE! Nu cunosc nicio femeie care să fi luat decizia de a nu avea copii și care să nu fi regretat până la urmă. Este doar un sfat pe care ți-l ofer cu prietenie! Delia, mai e încă timp, a scris Adina Alberts.

Mama Deliei, despre declarațiile artistei: „Are stilul ei de a se juca”

Eu o cunosc. Când o văd așa (n.r. râde), îți dai seama, cunoscându-i stilul, nici nu mai stau să mai citesc. Le știm foarte bine noi pe ale noastre, nu trebuie să ne spună x sau y ce să facem. Alea nici nu sunt declarații. Sunt pur și simplu o joacă, să-și umple timpul când se plictisește înainte de concerte. Acolo, chiar era după un drum lung și aștepta să intre pe scenă. Nu avea ce să facă în hotel, a explicat Gina Matache, potrivit Libertatea.

Delia a depășit de mult faza cu deranjatul. Delia se joacă. Are stilul ei de a se juca. Ea glumește. Nici nu știi când vorbește serios. Ea își mai pierde timpul când nu mai are ce face. Dar nu e treaba nimănui. În primul rând fiecare știe ce este în casa lui, ce e în viața lui. Și nu e datoare să dea explicații nimănui.

Repet: ea se joacă. Are stilul ei de a glumi. De multe ori o mai sun și eu și o mai întreb și ea îmi spune: „Hai, mă mamă. Tu mă cunoști pe mine după Facebook sau după Instagram?”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

Motivul pentru care Delia Matache nu vrea să facă copii

Delia a explicat zilele trecute, încă o dată, de ce nu a făcut până acum un copil. Artista, în vârstă de 40 de ani, este căsătorită din 2012 cu omul de afaceri Răzvan Munteanu.

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil! – a spus Delia într-un clip pe TikTok.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter