Delia a vorbit, în sfârșit, despre relația Oanei cu Radu Siffredi. „E simplă treaba, nu-ți trebuie traducere”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 08 martie 2023, 11:30

Delia a avut o primă reacție publică legată de despărțirea surorii ei de soț și de actuala relație cu noul iubit, Radu Siffredi.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Oana Matache (31 de ani) a confirmat că s-a despărțit de Răzvan Miheț, după o căsnicie de aproape șase ani. Oana și Răzvan au împreună doi copii – o fată, Jessie (6 ani) și un băiat, Bogdan (4 ani). Sora Deliei este acum într-o relație cu Radu Siffredi, un bărbat de 28 de ani, din Galați, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor pentru un videoclip, în urmă cu șase luni.

Citeşte şi: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, are un trecut traumatizant. „La 16 ani mi-am pierdut dantura și aproape viața!”

Relația Oanei cu noul iubit a devenit rapid un subiect fierbinte de dezbatere, iar mulți nu i-au privit cu ochi buni pe cei doi, spunând că nu s-ar potrivi.

Sora mai mare a Oanei, Delia (41 de ani), abia întoarsă din vacanță, și-a spus și ea părerea despre controversatul subiect. Artista a spus că nu dorește să se pronunțe în niciun fel cu privire la situația Oanei, deoarece subiectul este unul intim, ce nu trebuie dezbătut public. Delia a precizat că ține legătura cu toată lumea și cu sora ei, dar și cu Radu.

Citeşte şi: Cine e Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. „M-au chemat la Capatos, la Xtra Night Show”

“Toată lumea e bine, sănătoasă. Vorbesc cu toată lumea (n.r. – și cu Radu Siffredi). Tu crezi că suntem într-un scandal monstru?” – a spus artista, pentru cancan.ro.

Delia a subliniat că nu gestionează în niciun fel “situația” din familia ei și spune că fiecare ar trebui să-și vadă de propria viață, nu să se preocupe atât de tare de problemele celorlalți.

Citeşte şi: Mădălin Voicu, reacție dură la adresa relației Oanei Matache cu Radu Siffredi: „Nu înțeleg ce a găsit la el!”

“Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală. Vedeți-vă de ale voastre, că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc mereu cu toată lumea.”

Citeşte şi: Copiii Oanei Matache au fost la Răzvan Miheț în weekend. „Este atât de simplu!”

Delia este de părere că se exagerează pe tema acestui subiect, pentru că lucrurile sunt destul de simple și nu trebuie dramatizate în niciun fel.

“Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie dragoste în lume.

Citeşte şi: Oana Matache, primele declarații despre divorț: „Mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta”. Sora Deliei și noul ei iubit s-au mutat împreună

Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi. Te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură” – a mai spus artista pentru sursa citată mai sus.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter