Reacția Oanei Zăvoranu la acuzația că și-a abandonat bunica în azil

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 octombrie 2019, 13:27

Oana Zăvoranu a vorbit despre acuzațiile care i s-au adus cu privire la presupusul abandon al bunicii ei în azilul de bătrâni.

„Am luat-o cu râie de acolo şi slabă, vai de capul ei”, a spus Oana Zăvoranu, conform Spynews, citat de Libertatea. „Încercând să o luăm de câteva ori şi până nu am câştigat în primă instanţă, nu ne-au lăsat să o luăm. Luaţi-o, dar nu o luaţi, că pot să mulg bani de la tine şi pot să spun pe la tv că ai abandonat-o – chestii de fac oamenii mărunţi. Nu aveam cum să îmi achit datoriile, din moment ce eu nu am semnat niciun contract cu azilul respectiv. În perioada aceea, în apartament stătea o individă, prietenă cu mama şi ea a semnat actele cu acest azil, de unde am luat-o”.

Oana Zăvoranu a revenit pe micile ecrane după 15 ani, cu prilejul serialului Sacrificiul de la Antena 1. „Prima mea secvenţă are loc la piscină”, a zis actrița. „Chiar dacă am filmat la începutul lunii iunie, am avut «norocul» unei zile cu adevărat friguroase. Toată echipa era îmbrăcată gros, eu defilam în toată splendoarea în costum de baie. Momentul culminant a fost săritura în piscinã, cu nu mai puţin de 5 duble. Am îngheţat în apă şi am răcit, însă am văzut secvenţele la avanpremiera serialului şi până şi eu, care sunt cel mai aprig critic al meu, pot spune că a meritat tot efortul!”.

Sursa foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter