Reacția Claudiei Pătrășcanu după despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019. În prezent, fosta pereche luptă în instanță pentru custodia celor doi fii ai lor, Gabriel și Nicholas. Recent, Gabi Bădălău a format un cuplu cu Bianca Drăgușanu. Relația nu a durat, însă, mult, cei doi fiind în prezent despărțiți.

Reacția Claudiei Pătrășcanu după despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu

În cadrul unei emisiuni TV, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre despărțirea celor doi: „Ce pot să spun? Habar nu am. Este viața lui. Adică, el știe foarte bine ce face. Adică, e vaccinat, știți vorba aceea. Doar că… vă dați seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta.

Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească și el un pic mai mult la băieții noștri căci este vorba doar de educația pe care noi, părinții, le-o dăm. Mi se pare un pic rușinos. Mai târziu va trebui să le dăm explicații copiilor și nu știu ce le vom spune. Cât despre viața lui sau a noastră, fiecare face ce vrea.

Și atunci, ce pot să spun eu? Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să știți. Plus de asta avem două vieți separate. De un an și jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă dați seama că eu ca mamă nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei.

În ceea ce mă privește pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi. Vreau să mă privesc pe mine în oglindă și să fiu mulțumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează.

Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieții lui private. Noi nu mai suntem căsătoriți. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească și la care să fie mai atent și mai rezervat sunt copiii”.

Foto: Instagram

Sursă: Spynews

Citește și:

Daniela Gyorfi, cadou inedit pentru ziua de naștere a soțului ei, George Tal

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Caroline Wozniacki este însărcinată cu primul ei copil! Fetiță sau băiețel?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter