Ramona Bădescu, mamă la 50 de ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 09 octombrie 2020, 18:16
Ramona Bădescu a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 50 de ani. Vedeta a născut un băiețel, la o clinică privată din Roma.

Potrivit Click.ro, Ramona a născut prin cezariană în urmă cu câteva săptămâni.

Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară! Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură”, povestea vedeta într-un interviu recent pentru Revista Taifasuri.

La vârsta de 50 de ani, frumoasa actriță, care locuiește de mai mulți ani în Italia, se pregătea pentru procedura de fertilizare in vitro, când medicii i-au dat vestea că deja este însărcinată. Pe parcursul sarcinii, aceasta s-a îngrășat doar 9 kilograme.

Eu, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă. Eu nu ştiam despre asta, dar o prie­tenă mi-a sugerat acum câţiva ani lucrul acesta. Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a declarat Ramona pentru Ok Magazine, în luna septembrie.

Cu toate că nu a dezvăluit cine este tatăl copilului ei, aceasta a precizat că trăiește o poveste de iubire așa cum și-a dorit întotdeauna.

Sursă foto: Hepta, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter