Ramona Bădescu, invidiată de Elena Ceaușescu: „Era geloasă pe orice femeie”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 noiembrie 2021, 16:55

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ramona Bădescu a vorbit, printre multe altele, și despre gelozia pe care, la un moment dat, Elena Ceaușescu i-a purtat-o. Soția lui Nicolae Ceaușescu s-a remarcat prin ura pe care le-o purta femeilor pe care le considera o amenințare.

Ramona Bădescu, invidiată de Elena Ceaușescu: „Era geloasă pe orice femeie”

„Elena Ceaușescu era geloasă pe orice femeie. Avea acest complex pentru că nu a fost o femeie cultă, o femeie care a obținut lucruri prin munca ei. Titlurile i s-au oferit după plac. Era o femeie vițiată, era geloasă pe orice femeie, nu cred că avea ceva cu mine anume. Eram totuși micuță, aveam 16-17 ani în acea perioadă”, a povestit Ramona Bădescu.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Da, eu aveam breton, ea nu suporta bretonul și îmi aduc aminte că Ceaușescu nu suporta bărbații care aveau barbă. Erau acele concepții de impunere a unei imagini curate, să exprime prin față acea curățenie sufletească. Era o prostie, pentru că omul trebuia lăsat așa cum se simte bine. Eram micuță, nu puteam să o sperii eu”, a încheiat.

Elena Ceaușescu le invidia și pe actrițele Violeta Andrei (80 de ani) și Eniko Szilaghy (68 de ani). Le invidia atât de tare încât le-a interzis să-și mai practice profesia. „Pe Elena Ceaușescu n-am cunoscut-o, n-am vorbit niciodată cu ea, am dat mâna, atâta tot. Ea mă ura, pur și simplu, eram persona non grata”, declara Violeta Andrei în trecut.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum a început relația dintre Ramona Bădescu și Fabio Cali. „Mi s-a părut prea plin de el”

Ramona Bădescu, despre al doilea copil: „Poate mai vine o surioară”

Ramona Bădescu, despre relația cu Alain Delon: „Mă uitam la el ca la un vis”

Din anul 1982 până la Revoluție, Violeta nu a mai apărut nici în filme, nici la televizor. Actrița a povestit că a pierdut 18 roluri. Elena Ceaușescu ar fi spus că apărea mult prea des la televizor, că era prea sexy, că avea ochii prea lucioși și că i se vedeau prea mult picioarele.

Soțul actriței, fostul ministru de externe Ștefan Andrei, avea o altă teorie privind relația dintre Violeta Andrei și Elena Ceaușescu. Elena și Nicolae Ceaușescu l-ar fi admirat atât de mult pe Ștefan, încât își doreau să-l introducă în familie, în postura de ginere. L-au sfătuit să divorțeze după ce familia soției lui fusese atent verificată înainte de nuntă.

Violeta și Ștefan Andrei au fost căsătoriți timp de 53 de ani, până la decesul fostului politician din anul 2014. Eniko Szilaghy a profitat de o călătorie în Olanda pentru a se stabili acolo, ulterior mutându-se în Franța, unde locuiește și acum.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter