Cum se menține Ramona Bădescu în formă la 53 de ani

De Adelina Duinea, pe

Ramona Bădescu (53 de ani) are nu doar o siluetă înaltă și suplă, ci și un ten impecabil, luminos și lipsit de imperfecțiuni. De-a lungul timpului, actrița a dezvăluit în ce constă regimul ei alimentar, dar și la ce trucuri apelează pentru a-și menține pielea hidratată și elastică.

Cum se menține Ramona Bădescu în formă la 53 de ani

„Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la tre­cerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva na­tural și inerent. Pe de altă par­te, dincolo de fap­tul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintot­deauna ge­nul de fe­meie care se îngrijește. Chiar de cu­rând am fost să-mi fac niște analize și me­dicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biolo­gi­că e de doar 37 de ani. Deci e bine!”, a declarat actrița recent, pentru Formula AS.

„Doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox, în­să nu­mai o dată pe an și nu­mai pentru ri­durile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exage­rez, ci in­tervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez ex­presia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală. O actriță tre­buie să fie expresivă! Ridurile pe care le am le iubesc… Eu sunt adepta tra­ta­men­­te­lor naturale. Îmi prepar singu­ră măști cu miere, cu bi­car­bonat, etc.”, a continuat.

„Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc: trebuie să mă mențin cât mai mult tânără și în putere, pentru fiul meu. Vreau ca, atunci când Ignazio va merge la gră­di­niță și apoi la școală, să fie mândru de mine, să-i fie drag că are o ma­mă încă fru­moa­să și încă tâ­nără”, a mai spus Ramona Bădescu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum a început relația dintre Ramona Bădescu și Fabio Cali. „Mi s-a părut prea plin de el”

Ramona Bădescu se pregătește de nuntă și botez: „Suntem în negocieri”

Ce mănâncă Ramona Bădescu pentru a arăta perfect la 52 de ani. Actrița are și un truc matinal care face minuni pentru siluetă

Logodnicul Ramonei Bădescu, anchetat în trecut de autoritățile italiene. Bărbatul a fost la închisoare

Tatăl Ramonei Bădescu a murit: „Cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui”

Actrița a devenit mamă pentru prima oară la 51 de ani. Ramona și iubitul ei, Fabio Cali (54 de ani), au împreună un fiu, Ignazio, în vârstă de 2 ani. Ramona și Fabio formează un cuplu de 4 ani.

Cât despre siluetă, în trecut, Ramona spunea: „Fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates. Țin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale. Mă plac mai mult acum decât atunci când aveam 20 de ani. (…) Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate, ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles”.

„Dimineața mănânc papaya, ori apă călduță cu puțină drojdie. Mai consum sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi. Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că, prin preparare termică, își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză. Eu cred că suntem rezultatul a ceea ce mâncăm, așa că, dacă îi dam corpului ce e mai bun, și el va fi sănătos și viguros”, a mai explicat Ramona Bădescu atunci.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter