Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și iubitul ei, Fabio Cali, după ce au devenit părinți

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 iunie 2022, 15:15

Ramona Bădescu (53 de ani) și Fabio Cali (54 de ani) vor aniversa 5 ani de relație în iulie 2022. Perechea are împreună un fiu, Ignazio (2 ani), născut în octombrie 2019. „De pe 18 iulie 2017 suntem împreună, dar parcă am fi de o viață. Câteodată nu contează timpul, contează intensitatea”, declara Ramona în septembrie 2021, în emisiunea „La Măruță”.

Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și iubitul ei, Fabio Cali, după ce au devenit părinți

Recent, despre cum s-a schimbat relația dintre ea și Fabio după ce au devenit părinți, Ramona a declara pentru EGO.ro: „E minunată relația. Ne-am dorit atât de mult un copil încât nu putea să se schimbe decât în foarte, foarte bine”.

„Eu abia am venit astăzi (n.red.: din Italia). Sunt pe drumuri mereu, mă întorc, mă duc. Am venit, stau 3 zile, mă reîntorc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, este atât de aproape, o oră și 50 de minute, nu mai sunt probleme. Mai greu este să ajung acasă la mama, la Craiova, sunt 4 ore cu trenul”, a completat.

„Lucrez în lumea spectacolului și discreția cred că este o calitate. Mi-am trăit viața intimă în afara reflectoarelor. Lucrurile le-am ținute intime și ascunse, dar îmi face plăcere să spun că Fabio e un om minunat, care m-a cucerit cu greu”, mai povestea actrița în septembrie 2021, în emisiunea „La Măruță”.

„Suntem două persoane mature, el este cu un an mai mare, iar la vârsta asta, cu experiența de viață pe care o ai, nu e ușor să te îndrăgostești, dar uite că el a reușit, cum reușește în tot”, a completat. Întrebată dacă se vede alături de Fabio până la sfârșitul vieții, Ramona a mai spus: „Absolut. Chiar și Dumnezeu mă vede, altfel nu mi l-ar fi dat pe Ignazio, visul meu”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum a început relația dintre Ramona Bădescu și Fabio Cali. „Mi s-a părut prea plin de el”

Ramona Bădescu, invidiată de Elena Ceaușescu: „Era geloasă pe orice femeie”

Logodnicul Ramonei Bădescu, anchetat în trecut de autoritățile italiene. Bărbatul a fost la închisoare

Pe Ramona și Fabio i-a unit pierderea unui prieten comun. „Nu suport bărbații care vin să mă complimenteze imediat. Pe Fabio nu l-am suportat. L-am văzut la un eveniment, la Roma, și mi s-a părut atât de plin de el, de puternic, era și într-un costum turcoaz, albastru…”, a continuat.

„Ni s-a făcut cunoștință, am vorbit două minute, trei, mi s-a părut prea plin de el. Ne-am întâlnit apoi întâmplător, dimineața, în fața unui loc. Eram nefardată, îmbrăcată simplu și eram și foarte tristă din cauza unei întâmplări. (…) În momentul acela am început să povestim despre persoana respectivă (n.red.: care se stinsese din viață) și ne-am cunoscut mai bine”, a încheiat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter