Raluca Pastramă are un nou iubit după divorțul de Pepe

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 mai 2022, 12:52

Raluca Pastramă (30 de ani) și Pepe (41 de ani) au divorțat în februarie 2021. Fosta pereche are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani).

Recent, tânăra s-a afișat pentru prima oară alături de noul iubit. La trei luni de la divorț, Pepe confirma că formează un cuplu cu o tânără make-up artistă numită Yasmine Ody (27 de ani), dar și că își dorește să se recăsătorească în viitor.

Între anii 2006 și 2011, Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu (48 de ani). În prezent, Oana este recăsătorită cu Alex Ashraf (34 de ani).

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!”, a spus Pepe, în emisiunea Xtra Night Show.

Raluca Pastramă are un nou iubit după divorțul de Pepe

Pe Instagram, Raluca a publicat prima imagine alături de noul iubit. În fotografie, perechea se sărută. Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Raluca oferise încă de luna trecută urmăritorilor ei indicii că formează din nou un cuplu. Atunci, Raluca a repostat un videoclip de pe aplicația Tik Tok.

În fundalul imaginilor video cu un cuplu, un bărbat narează: „Dacă ne îndrăgostim, ne îndrăgostim ca nebunii. Dacă ținem la cineva, o facem cu tot sufletul. E vorba de acea dragoste care nu caută răspunsuri, nici timp sau motive, ea există și umple cu sens două vieți”.

Citește și:

Pepe crede că Oana Zăvoranu este „cea mai mare greșeală” din viața lui

Reacția Oanei Zăvoranu după ce Pepe a numit-o „cea mai mare greșeală” din viața lui

Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, criticată în mediul online pentru acest gest

După ce fostul ei partener și-a refăcut viața, Raluca a declarat: „Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenție, aproape în permanență. Așa este el construit și cred că așa și trebuie înțeles!”.

Pentru Playtech, Raluca a dezvăluit de ce a divorțat de artist: „Eram prea copilă când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil. Nu am știut să manageriez, să controlez anumite situații și lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc.

Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproș pentru nimeni ce spun acum, ci doar o constatare. Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalți în prim-plan. Azi nu aș mai face aceeași alegere.

Nu e bine să te neglijezi, să accepți să intri pe un plan secundar, fiindcă așa m-am pierdut pe mine însămi. În viață trebuie să înveți să ai grijă și de tine. Nu faci asta, comiți o greșeală care te poate costa foarte scump!”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter