Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că vor avea un frățior

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 mai 2022, 12:54

Anul acesta, Pepe (42 de ani) va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, make-up artista Yasmine Ody (27 de ani), este însărcinată cu un băiețel. Din fostul mariaj cu Raluca Pastramă (30 de ani), solistul are două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani).

Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că vor avea un frățior

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală. Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare. (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus artistul pe scenă, în timpul unui concert susținut de 1 Martie, potrivit Spynews.

Tot potrivit Spynews, fiicele artistului au fost „în extaz” la aflarea veștii că vor avea un frățior. Maria și Rosa au o relație specială cu iubita lui Pepe. Când au aflat despre sarcină, Maria și Rosa i-au mângâiat burtica Yasminei. Micuțele sunt nerăbdătoare ca frățiorul lor să se nască.

Fiicele solistului vor mai avea și o surioară, mama lor fiind de asemenea însărcinată. Raluca va deveni mamă pentru a treia oară alături de iubitul ei, Ibrahim (27 de ani).

„Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca Pastramă, pentru CANCAN.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Pepe și Yasmine Ody, vacanță la munte alături de fiicele solistului

Pepe, despre despărțirea de Raluca Pastramă: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Oana Zăvoranu, reacție la aflarea că Pepe va deveni tată pentru a treia oară

Pentru Playtech, în iunie 2021, Raluca a dezvăluit de ce a divorțat de Pepe. 

„Eram prea copilă când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil. Nu am știut să manageriez, să controlez anumite situații și lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproș pentru nimeni ce spun acum, ci doar o constatare”, a spus.

„Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalți în prim-plan. Azi nu aș mai face aceeași alegere. Nu e bine să te neglijezi, să accepți să intri pe un plan secundar, fiindcă așa m-am pierdut pe mine însămi. În viață trebuie să înveți să ai grijă și de tine. Nu faci asta, comiți o greșeală care te poate costa foarte scump!”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter