Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

De Unica.ro, pe

Pepe (41 de ani) a confirmat recent că formează un cuplu cu o tânără make-up artistă numită Yasmine Ody (26 de ani). Mai mult decât atât, solistul a mărturisit și că își dorește să se recăsătorească în viitor.

Între anii 2006 și 2011, Pepe a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu (48 de ani). În prezent, actrița este recăsătorită cu Alex Ashraf (34 de ani). După despărțirea de Oana, tot în 2011, artistul s-a recăsătorit cu Raluca Pastramă (30 de ani).

Pepe și Raluca au divorțat la notar, în februarie 2021. Fosta pereche are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). „Raluca a pus punct. (…) Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez”, spunea Pepe recent.

Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Cântărețul și actuala lui iubită, Yasmine, se cunosc de mai mulți ani. În noiembrie 2017, pe Facebook, Yasmine a publicat o fotografie în care îi retușează machiajul solistului.

Tot cu 4 ani în urmă, Pepe scria despre tânără pe Facebook: „Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare «mulțumesc»”.

Potrivit Spynews, un machiaj realizat de Yasmine costă 100 de euro. În trecut, Yasmine a activat în modelling, prezentând pentru creatorul de modă Cătălin Botezatu (54 de ani).

„O cunosc, e o fată extraordinară și mă bucur că Pepe este cu ea. Și Pepe e un băiat extraordinar. (…) Nu-mi mai aduc aminte exact [lucruri despre Yasmine], lucrez cu mii de fete. Am 50 și ceva de ani și lucrez de 30 și ceva de ani.

Citește și:

Pepe crede că Oana Zăvoranu este „cea mai mare greșeală” din viața lui

Reacția Oanei Zăvoranu după ce Pepe a numit-o „cea mai mare greșeală” din viața lui

Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, criticată în mediul online pentru acest gest

Știi că spun eu chestia asta, «Bucureștiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearșafurile». Așa că ce vrei acum? Mă întrebi pe mine de ce se întâmplă prin patul ăsta?

E o fată frumoasă, e o fată ok. I-o recomand lui Pepe cu toată inima și vor face o pereche bună. De ce nu?! Lăsați oamenii să facă ce vor”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars, potrivit Spynews.

De ce a divorțat Raluca de Pepe

Pentru Playtech, Raluca a dezvăluit de ce a divorțat de artist: „Eram prea copilă când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil. Nu am știut să manageriez, să controlez anumite situații și lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc.

Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproș pentru nimeni ce spun acum, ci doar o constatare. Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalți în prim-plan. Azi nu aș mai face aceeași alegere.

Nu e bine să te neglijezi, să accepți să intri pe un plan secundar, fiindcă așa m-am pierdut pe mine însămi. În viață trebuie să înveți să ai grijă și de tine. Nu faci asta, comiți o greșeală care te poate costa foarte scump!”.

După ce fostul ei partener și-a refăcut viața, Raluca a mai spus: „Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenție, aproape în permanență. Așa este el construit și cred că așa și trebuie înțeles!”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter