Raluca Pastramă, primele declarații după divorțul de Pepe. Cu cine vor locui fiicele lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 11:34

Luni, 8 februarie, Pepe (41 de ani) și fosta lui parteneră de viață, Raluca Pastramă (29 de ani), au divorțat la notar. În noiembrie 2020, artistul și Raluca anunțau că s-au separat. Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani).

Raluca Pastramă, primele declarații după divorțul de Pepe

„Am fost. Am semnat ce era de semnat. Ne-am împărțit ce era de împărțit. Civilizat și prietenește, în măsura puterilor noastre. Cât s-a putut”, a declarat Raluca Pastramă, pentru Antena Stars.

„Bucuroasă nu pot să fiu că niciun om nu pleacă la drum și nu se căsătorește ca să se despartă mai ales cu doi copii la mijloc. Asta a fost să fie. Dumnezeu ne-a ajutat. Ne așază viața cum știe El mai bine și mergem înainte pentru copiii noștri”, a continuat.

Totodată, Raluca a explicat cum s-au acomodat fiicele lor schimbărilor aduse de divorț. „În primă fază, când ne-am despărțit, normal că au avut întrebări și nu știau ce se întâmplă. Nu au înțeles foarte bine. Sunt, totuși, destul de micuțe, dar am stat, le-am explicat cu bine.

Au înțeles ușor, ușor. Au acceptat situația [pentru] că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puțin debusolate pentru că au fost implicate și ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine. Sunt foarte bine, chiar au înțeles foarte, foarte bine situația.

Sunt fericite și la mine, sunt fericite și la el. Ne înțelegem bine, asta e tot ce contează. Până la urmă, dacă fac să fie totul bine, și eu, și el, facem pentru copiii noștri [pentru] că sunt mai presus de orice discuții și de orice bani, și de orice averi. Sunt copiii mei”, a mai spus ea.

Cu cine vor locui fiicele perechii?

„Înțelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că așa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici.

Fetele, dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine. Dacă într-o zi vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e și la voința lor și totul spre binele lor.

Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine pentru că Rosa stă la grădiniță, pe Maria o duc dimineața la școală”, a mai declarat Raluca.

Ce și-au spus la notar Pepe și Raluca?

„Ca să fiu sinceră, știi ce i-am spus? I-am spus că urmează să discutăm despre contractul Rosei de la școală, ce va fi din septembrie. Asta a fost discuția.

Suntem doi părinți care au grijă de copiii lor în continuare. Indiferent ce ar fi, o să ne purtăm amiabil și politicos unul cu celălalt, cum am spus, pentru copiii mei”, a mai spus Raluca.

Primele declarații ale lui Pepe

„Acte! Nu e așa simplu! (a fost întrebat de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine.

E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a spus Pepe pentru Spynews. Recent, vorbind despre împăcare, Pepe a mai spus pentru Antena Stars:

„Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nicio formă. Ca relație nici nu se pune problema. Noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar. Nu mai avem nicio treabă.

Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Stăm la aceeași masă împreună. Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă situațiile de genul”.

Foto: Instagram

Citește și:

Raluca Pastramă, mesaj în mediul online, după divorțul de Pepe: „Suntem testați”

Ce spunea Raluca Pastramă înainte de separarea de Pepe? „Aș avea multe de spus. În toți anii ăștia …”

Ce spunea Pepe despre relația cu soția lui la începutul anului?„Cred că în orice cuplu există, la un moment dat, o tensiune”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter