Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, criticată în mediul online pentru acest gest

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 11:34

Raluca Pascu (30 de ani), fosta soție a lui Pepe (41 de ani), a publicat duminică, 25 aprilie 2021, o fotografie cu fiica lor, Rosa (6 ani), pe Instagram. Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra. Raluca și Pepe au divorțat la notar pe 8 februarie 2021.

Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, criticată în mediul online pentru acest gest

Mezina a împlinit 6 ani de curând, mai precis pe 5 aprilie. În mediul online, Raluca a publicat recent o imagine în care apare alături de micuță, care și-a aniversat de Florii onomastica.

„La mulți ani nouă! La mulți ani și vouă, celor ce vă sărbătoriți astăzi ziua numelui!!! 🌞 @rosaalexandrapascu”, a scris Raluca în descrierea fotografiei. În cele mai multe dintre comentarii, urmăritorii Ralucăi le-au urat ei și fiicei sale „La mulți ani!”.

Într-unul dintre mesaje, însă, Raluca a fost criticată. „Urât din partea ta, ștergi comentariile care nu îți convin, și mai urât este să îți pupi copilul pe gură”, a scris urmăritoarea Ralucăi.

Pupatul copiilor pe gură a dat dintotdeauna naștere multor păreri pro și contra. Potrivit unor specialiști din domeniul psihologic, pupatul copilului pe gură trezește confuzii, în timp ce alți specialiști susțin că obiceiul nu este deloc sexual. „Este ca și cum ai spune că alăptatul este ceva confuz”, a declarat psihologul Sally-Anne McCormack, pentru The Sun, relatează Baby Unica.

Citește și:

Fiica Ginei Pistol, surprinsă într-o ipostază haioasă. Cum au reacționat fanii

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au publicat primele imagini împreună

Adele iubește din nou. Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit cântăreața britanică

Se vor împăca Raluca și Pepe?

În ianuarie 2021, în emisiunea La Măruță, întrebat dacă el crede că există șanse de împăcare, Pepe a mărturisit: „Atâta timp cât 50% din varianta de 100% nu-și dorește, nu. Din punctul meu de vedere este bine să lăsăm lucrurile așa cum au fost dorite”.

Apoi a completat cu „niciodată să nu spui niciodată”, iar când a fost întrebat despre cine ce greșeli a făcut de s-a ajuns l-a despărțire, a adăugat „nu cred că trebuie să dezgropăm trecutul”. „Vorbim zilnic”, a mai spus.

„Toți prietenii mei trebuie să o respecte și să vorbească frumos despre și cu Raluca. Așa ar fi frumos și vice-versa. (…) Trebuie să vedem partea frumoasă a lucrurilor”, a încheiat.

Ce spunea Pepe despre relația cu soția lui la începutul anului 2020?

„Cred că în orice cuplu există, la un moment dat, o tensiune. Nu pot să spun că am familia și relația perfectă. Poate ne-am certat cu siguranță și noi și am regretat ulterior după ceartă. Ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soția mea, dar am știut să trecem peste și să ne cerem scuze instant.

Dar sunt unii care țin ranchiună și, dacă nu te întorci puțin și nu îți asumi vina și o ții în continuare acolo, s-ar putea ca, la un moment dat, să pună capăt unei relații frumoase. Doar așa din ambiție sau de la prea mulți nervi”, mărturisea artistul cu un an în urmă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter