Radu Ille a avut coronavirus: „Nu puteam să mă dau jos din pat”

De Adelina Duinea, pe

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Radu Ille (50 de ani) a dezvăluit că a avut coronavirus. În anul 2014, interpretul s-a căsătorit cu soția lui Nina. Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Radu (16 ani) și Elli Maria (6 ani și jumătate).

Radu Ille a avut coronavirus: „Nu puteam să mă dau jos din pat”

„A început temperatura. 38 cu 1, 38 cu 2, 38 cu 4, 39 cu 1, deja am intrat [în panică]. Zic: «Ce fac? Ce fac?». Sora mea a fost grav de tot, în Spania, Piuța. Dragii mei, e adevărat, nu-s povești.

În spital nu au vrut să o ia. O sunat la doctor că nu mai poate, nu mai vede, nu mai aude. O sunat la taximetrist. (…) Foarte grav. Sora mea avea mușchi cât amândoi la un loc și a ajuns mai slabă decât mine.

A 12-a zi avea niște pete pe spate. Atunci a sunat la doctor și nu au vrut să o ia pentru că nu mai aveau loc. Dragii mei, nu-s povești. Nu mai râdeți de treaba asta. (…) Eu când am văzut că nu mă pot da jos din pat, am venit să vă spun …

Credeam și nu prea [în virus] … Am venit să vă cânt, să vă înveselesc, dar mă trece plânsu’. Deci nu puteam să mă dau jos din pat, n-aveam miros, n-aveam gust și mi-am amintit de un moment din străinătate.

Eram în avion și a început să se miște foarte tare, (…) toată lumea era speriată. Atunci m-am uitat la familia mea și am spus: «În ultimele momente, măcar să mă duc fericit».

Mă uitam la ai mei și mă gândeam la momentul ăla. Aveam pregătit lângă pat paracetamol și nurofen, dar nu ele m-am tratat. Organismul, corpul nostru caută să-și facă anticorpi.

Mă trezeam dimineața și nu puteam să-mi îndrept degetele. A 9-a zi am putut să sun. Am sunat-o pe cumnata, dar i-am zis că trebuie să stau 14 zile și am stat mai multe ca să fiu sigur.”

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Fiica Andreei Marin, Violeta, a împlinit 13 ani! „Violeta mea cu ochi de cer senin!”

Cum se pregătește Smiley pentru rolul de tată? „În viața mea apar schimbări”

Claudia Pătrășcanu, declarații în lacrimi despre custodia fiilor ei după divorț

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter