Povestea de dragoste dintre Puya și soția lui, Melinda. Cuplul participă împreună la „America Express”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 23 mai 2022, 14:51

Puya și soția lui, Melinda, formează un cuplu de mai bine de 16 ani. Perechea va participa împreună în sezonul 5 „Asia Express”, devenit „America Express”. Show-ul îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Povestea de dragoste dintre Puya și soția lui, Melinda. Cuplul participă împreună la „America Express”

„Pentru noi, «America Express» înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă. Să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”, a declarat Puya, completat de Melinda: „Nu puteam să îl las singur printre toate sud-americancele alea!”.

„M-am gândit să văd dacă Americandrim-ul ăsta de care tot vorbește lumea e chiar așa cum se zice, așa că plec în «America Express» în perioada următoare. Și, ca să nu mă fure vreo sud-americancă de pe acolo când fac autostopul, o iau și pe nevastă-mea cu mine. Dacă ne întâlnim pe stradă, să dați și voi o mână de ajutor 😅🐣”, a scris Puya pe Facebook.

Povestea de dragoste dintre Puya și soția lui, Melinda. Cuplul participă împreună în „America Express”

Puya și Melinda s-au cunoscut în anul 2006. Atunci, cântărețul avea 26 de ani, iar Melinda 17, fiind încă elevă la un liceu din Deva.

„E o chestie pe care încă ne certăm și azi. Ea prezenta Balul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Bine acum regret, sincer (râde)”, povestea artistul în iulie 2020, pentru Pro TV.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Care sunt cele 9 perechi de vedete care pleacă în „America Express”

Andreea Bălan, despre plecarea la America Express: „Va fi o experiență unică”

„Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, a completat solistul.

După terminarea liceului, soția artistului a intrat la facultate în Cluj, perechea având, pentru un timp, o relație la distanță. În ciuda diferenței de vârstă de 9 ani, cuplul a decis să-și oficializeze relația în anul 2011.

„Am avut timp să ne vedem cu bune și cu rele. Perfecțiunea nu există și cine o caută rămâne singur. Mereu am spus că, dacă ar fi să ne întâlnim la vârsta asta, sigur nu ne-am mai combina. Am fi atât de ciufuți și trecuți prin viață, că nu ne-am mai suporta defectele unul altuia. Nu știu dacă sunt sau nu sunt ăla de îl caută ea, dar eu sunt 100% sigur că pe ea o căutam”, a mai spus artistul, tot pentru Pro TV.

Deși sunt împreună de mai bine de 16 ani, Puya și Melinda sunt un cuplu discret. Împreună au trei copii, trei fiice, Melissa, Iuliana și Natalia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter