Puya și soția lui, Melinda, situație neașteptată la America Express 2023. „M-am simțit un pic prost rău de tot”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 16:51

America Express 2023 a luat startul, iar nouă echipe de vedete au pornit pe Drumul Aurului. Din showul difuzat de Antena 1 fac parte și Puya și soția lui Melinda.

În cel de-al doilea episod al noului sezon al reality-showului, cei doi au avut parte de o situație neașteptată, care l-a făcut pe cântăreț să se simtă inconfortabil.

Prin ce au trecut Puya și soția lui, Melinda

În ediția de luni, care a fost difuzată la Antena 1, concurenții de la America Express 2023 au fost nevoiți, pentru prima dată în acest sezon, să își caute cazare pe timp de noapte.

Fiecare echipă a încercat să găsească un loc cât mai bun unde să își poată petrece noaptea. Puya ți soția lui, Melinda au nimerit în casa unor localnici care aveau copii.

Citește și: Începe „America Express” la Antena 1! Trupa Andre se reunește pe Drumul Aurului: „Tu când auzi de competiție, nu vezi decât marele premiu”

În momentul în care cei doi concurenți au ajuns în casa femeii, aceasta i-a cazat direct în camera copiilor. Deși s-au bucurat că au găsit un loc unde să doarmă, Puya și soția lui, Melinda s-au simțit vinovați. Cântărețul mărturisește că s-a simțit prost săștie că cei doi copii au fost scoși din camera lor pentru a le face loc de dormit.

„M-am simțit un pic prost rău de tot. După ce că ne-am lăsat copiii acasă, acum am luat și patul altor copii din altă țară! Ar trebui să fim închiși!”, a spus Puya în emisiunea de la Antena 1.

Cine sunt concurenții de la America Express 2023

În noul sezon America Express 2023, nouă echipe de vedete au acceptat să meargă pe Drumul Aurului, acolo unde vor avea parte de probe diverse, dar și de situații limită care le vor testa rezistența.

  • Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru
  • Andreea Bălan și Andreea Antonescu
  • Puya și soția lui, Melinda
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla
  • Jean Gavril și fratele lui, Dinu
  • Cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh
  • Gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar
  • Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.

Citește și: America Express 2023. Cum s-au schimbat Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, pe „Drumul Aurului”

În ce zile difuzează Antena 1 emisiunea America Express

Emisiunea America Express – Drumul Aurului va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Ce se întâmplă în spatele camerelor, telespectatorii vor vedea, după fiecăre episod de miercuri seara, în Jurnal de America Express.

Sursă fotografii: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter