În ce relații au rămas Melinda și Joaquin Bonilla după America Express: „A fost un click” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 martie 2023, 13:05

Melinda și Joaquin Bonilla s-au cunoscut în timpul competiției America Express și au spus, încă de atunci, că se bucură că s-au întâlnit. Și asta pentru că, între cei doi, s-a format o relație de prietenie foarte frumoasă.

Melinda a participat la America Express cu soțul ei, Puya, în timp ce Joaquin a pornit pe Drumul Aurului cu Ovidiu Buta.

Melinda și Joaquin Bonilla, prietenie după America Express

S-au cunoscut în aeroport și au avut ocazia să vorbească mai mult la hotel, în timp ce așteptau startul competiției. Prietenia lor a continuat și s-a dezvoltat și după America Express, iar Melinda și Joaquin Bonilla au ajuns și să lucreze împreună.

„Acolo ne-am cunoscut, în aeroport, în Amesterdam, acolo a fost un click foarte frumos, ceva de magie”, a povestit Joaquin Bonilla în emisiunea Xtra Night Show.

„Nu ne cunoșteam deloc până la acest show, nici nu știam că existăm. Înainte de avion am vorbit 10-15 minute”, a completat Melinda.

Citește și: Doina Teodoru, momente de panică la America Express: „S-au auzit împușcături”

„Am băut o bere, am stat de vorbă. Noi eram toți acolo obosiți, după un zbor lung și Oase care ne spunea „acum începe, în orice moment”. Am deschis un pic de bere, am mâncat acolo la hotel și Melinda făcea curat. Făcea curățenie”, a dezvăluit Joaquin Bonilla.

Cei doi au vorbit și despre strategiile făcute în timpul emisiunii.

„Bisericuța asta cred că a venit natural, pe parcurs”, a spus Melinda.

Citește și: Andreea Bălan, accident dureros la „America Express”: „Eram toată maro bombon!”

„Nu am avut timp de strategie deloc. Noi am început: ai plicul roșu, hai pup, la revedere. Ne vedem în Guatemala, hai pa”, a spus Joaquin.

Soția lui Puya și-a lansat o colecție de haine

Melinda și Joaquin au ajuns și să lucreze împreună. Soția lui Puya și-a deschis un magazin online, iar la promovarea brandului a ajutat-o chiar Bonilla.

„Melinda și-a lansat colecția în Mexic și după în Guatemala și după în Columbia. ȘI după a venit și în România, așa să spui”, a afirmat Joaquin.

Citește și: Jean Gavril are un nou proiect televizat. Andreea Bălan l-a dat de gol. „Tu vei fi jurată, iar eu concurent” / Video

„Pe Puya”, a glumit Melinda, făcând referire la faptul că în timpul competiției America Express, artistul a purtat haine create chiar de soția lui.

Citește și: Puya, primul mesaj după ce el și Melinda au fost eliminați de la America Express

„Eu când am văzut pantalonii scurți ai lui Puya am zis că vreau și eu și toată lumea voia. Am zis hai să ne cuplăm, hai să facem ceva, că merită să fie văzut, merită să fie cunoscută partea creativă a Melindei pentru că ea e foarte creativă”, a precizat Joaquin Bonilla.

Cei doi au dezvăluit că încearcă să se asocieze.

„Pe acest drum încerc să vin eu cu toată partea creativă, ea cu munca”, a explicat Bonilla.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Melinda și Joaquin Bonilla la America Express

Sursă foto: PR, Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter