Cine este Melinda de la America Express 2023. Cu ce se ocupă soția lui Puya și cum a început povestea lor de dragoste

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 17:04

Melinda de la America Express 2023 nu este doar soția lui Puya, ci și partenera lui de aventură pe Drumul Aurului. Cei doi au decis să treacă împreună prin această experiență memorabilă și au recunoscut faptul că a fost mai greu decât se așteptau.

Melinda de la America Express 2023 face echipă cu soțul ei, Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu. Aceasta a povestit că se aștepta ca această competiție să fie mai ușoară, dar a întâmpinat provocări destul de dificile pe Drumul Aurului.

Cine este Melinda de la America Express 2023

Reality show-ul America Express 2023 va fi difuzat începând de duminică, 15 ianuarie, pe Antena 1, și îi va purta pe concurenți – printre care se află și Melinda – prin ținuturile Mexicului, ale Guatemalei și ale Columbiei. La final cursei, câștigătorii vor primi un premiu de 30.000 de euro.

Melinda și Puya nu sunt singurii care au îndrăznit să plece în această mare aventură America Express 2023. Printre celelalte opt echipe se numără Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru. Vor mai participa cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu. Ceilalți concurenți sunt gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Citește și: America Express 2023. Cum i-au schimbat „Drumul Aurului”, pe Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Melinda, concurentă la America Express 2023, este căsătorită cu Puya și au împreună trei fetițe

Melinda de la America Express 2023 are 33 de ani și este căsătorită de 12 ani cu Puya. Cei doi au împreună trei fetițe. Tânăra este extrem de discretă și nu și-a dorit să apară până acum în lumina reflectoarelor.

Nu a vrut să dea interviuri sau să participe la emisiuni TV și evenimente din lumea showbiz-ului românesc. Aceasta a apărut destul de rar și în fotografiile pe care artistul le-a publicat pe rețelele de socializare.

Soția lui Puya nu lucrează pentru că a ales să se dedice în totalitate creșterii celor trei fetițe pe care le are cu cântărețul.

Citește și: America Express 2023. Cum i-au schimbat „Drumul Aurului”, pe Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Cum a început povestea de dragoste dintre Melinda de la America Express 2023 și Puya

Melinda l-a cunoscut pe Puya în anul 2006, pe vremea când era elevă în clasa XII-a la un liceu din Deva. El avea 26 de ani, ea 17 ani. Începutul relației a fost greu, dat fiind că locuiau la mare distanță unul de celălalt. Artistul a fpst nevoit să facă naveta la Cluj, acolo unde Melinda făcea facultatea.

„Ea prezenta Balul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. (…) Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, a mărturisit artistul în urmă cu mai mulți ani, într-un interviu pentru protv.ro.

Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au împreună trei fetițe superbe. Cea mai mare dintre ele are 12 ani și se numește Melisa.

Artistul a mărturisit în repetate rânduri că întâlnirea cu Melinda i-a schimbat complet viața și l-a ajutat foarte mult.

„Sunt sigur că dacă nu făceam pasul ăsta, eram vai de capul meu. Bărbații au tendința să copilărească până la adânci bătrâneți. Probabil d’aia eu mă joc cel mai bine cu copiii, nu ea”, a mai dezvăluit el pentru sursa citată.

Citește și: Avantajul pe care îl au Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla în cursa de la America Express

Cum a fost pentru Melinda prima experiență la o emisiune TV

Melinda de la America Express 2023 a mărturisit că se aștepta ca această experiență să fie mai ușoară și a fost surprinsă de tot ceea ce s-a întâmplat pe Drumul Aurului. Chiar dacă au trecut prin provocări grele, a reușit să vadă și partea frumoasă a lucrurilor.

„Am crezut că e mai ușor. Când priveam emisiunea la televizor, uneori mai comentam despre cei care nu se descurcau așa bine. Acum am văzut și noi cum e, n-o să mai comentez niciodată. E greu, dar e frumos. E o aventură cu mult suspans. Îmi plac misiunile, sunt foarte bine puse la punct… Tot ce se întâmplă
este, într-adevăr, o experiență în care ajungi să faci niște lucruri pe care nu le-ai face niciodată”, a
mărturisit Melinda.

Sursă foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter