Jean Gavril, scos din sărite la America Express. Cum l-au supărat Andreea Bălan și Andreea Antonescu: „Nu-mi vine să cred” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 16 februarie 2023, 12:45

Jean Gavril s-a enervat foarte tare în timpul unei probe de la cursa pentru ultima șansă, la America Express. Iar „vinovate” de această situație au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Echipa fetelor și cea a fraților a intrat în cursa pentru ultima șansă împreună cu Puya și Melinda. Iar unele probe au scos la iveală tensiuni încă existente între Jean și cele două fete.

Jean Gavril, scos din sărite la America Express: „Eu ce ar trebui să fac în momentul ăsta?”

Cele trei echipe aflate în cea mai dură cursă a etapei au fost nevoite să identifice pe o hartă imensă a Guatemalei mai multe obiective, printre care orașe și lacuri, pentru a completa un rebus. Doar că, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au ajutat și de tehnologie pentru a rezolva rebusul.

„Dă-i cu internetul, dă-i cu Google-ul, dă-i cu telefonul, trăiască tehnologia în aceste momente”, a afirmat Andreea Antonescu.

Pe de altă parte, Jean Gavril s-a arătat fascinat de harta uriașă așezată pe pământ.

„Harta era de fapt pe pământ, super tare, nu am mai văzut așa ceva”, a exclamat artistul.

Dar mare i-a fost surpriza în momentul în care le-a văzut pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu completând rebusul nu cu ajutorul hărții, ci cu cel al internetului.

„În momentul în care am ajuns, Andreea avea deja rezolvate vreo 4-5 rebusuri. Se agățase de paznic sau cineva acolo care avea telefon și pur și simplu stătea cu foaia cu întrebările și îi spunea ăluia”, a povestit Dinu la testimoniale.

„Păi cum măi? Alea caută pe Google cu oamenii. Dar de ce au mai venit la hartă, frate? Puteau să stea în piață acolo că pe Google există și în piață”, a spus supărat Jean Gavril.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, momente de panică la America Express 2023: „Mi-o luase inima razna”

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre America Express 2023. Cu cine ar fi înlocuit-o pe Andreea Bălan

„Eu ce ar trebui să fac în momentul ăsta? Trebuie să caut și eu pe hartă? Trebuie să caut și eu pe telefon?”, a completat Dinu.

Încă uimit de acțiunile colegelor sale, Jean a afirmat: „Nu-mi vine să cred: fetele stau la gard și rezolvă pe Google”.

În cele din urmă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trecut la cercetarea în teren, ajungând și ele la hartă.

„Noi am strigat alaiul, alaiul nostru se urcase lângă Jean”, a spus Andreea Antonescu care i-a chemat pe localnici să le ajute în continuare la completarea rebusului.

„Delicatesele” culinare cu care au fost surprinși concurenții

Prima probă a cursei pentru ultima șansă a fost și cea care le-a dat cele mai mari bătăi de cap echipelor. Așteptați cu mese aranjate ca la restaurant, concurenții au fost nevoiți să mănânce câteva „delicatese” din Guatemala: creier de vită, momițe și ochi de vită.

„Ceva îmi spune că ăsta nu este un prânz romantic”, a afirmat Puya când a văzut mesele frumos aranjate.

„Eu când am văzut frapiera mi-am dat seama din star că nu vine nicio șampanie la 8 dimineața, că nu vine nicio gheață, zic e clar: vomiți”, a spus și Andreea Antonescu.

Irina le-a pregătit un „platouaș tradițional, cu niște sortimente mai speciale”.

„Mi-e și frică să deschid capacul ăsta”, a zis Puya, fiind sigur că nu avea să găsească ceva cu adevărat delicios pe platou.

Citește și: Andreea Bălan, decisă să desființeze „catedrala”, la America Express: „Pentru asta îi votăm”

Citește și: Cum au fost întâmpinați Cătălin Bordea și Nelu Cortea de familii, după America Express: „Zici că a fost la loteria primul irakian” / VIDEO

„Deci delicatese, hrană pentru bogați”, a subliniat Jean Gavril.

Când au văzut ce au de mâncat pentru a putea pleca mai departe în cursă, Puya a refuzat să facă proba și a acceptat penalizarea de 20 de minute: „Eu nu pot să mănânc astea”.

„Mai avea un pic și îți aducea inima pulsând. Aveam o bănuială că oamenii bogați mănâncă prost”, a afirmat artistul, oripilat de acele delicatese.

„Au început să mănânce cu poftă din chestiile alea. Ăla a fost punctul culminant în care mi s-a făcut și mai scârbă”, a povestit Puya.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să termine primele platoul, astfel că au plecat rapid spre următoarea probă. Fetele au fost cele care au ajuns primele la Irina Fodor, în timp ce ultima echipă ajunsă la linia de finish au fost Puya și Meldinda.

Totuși, cei doi au fost salvați: culoarea vulturului ascuns în cufăr a fost verde.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la cursa pentru ultima șansă

Sursă foto: Captură video, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter