Puțini știu că Mircea Radu și Alexandra Dinu au avut o relație. De ce s-au despărțit

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 ianuarie 2018, 18:36
Acum este căsătorit și are doi copii, dar cu ani în urmă, Mircea Radu era cunoscut în showbiz-ul românesc drept un mare cuceritor. Printre cuceririle lui s-a numărat și Simona Gherghe, care ar fi suferit mult după despărțire. Însă prima lui mare iubire a fost actrița Alexandra Dinu.

Cum arată soția lui Mircea Radu. Raluca e medic oncolog.

Deși Alexandra este mai tânără cu 12 ani, se pare că Mircea a fost îndrăgostit de ea până peste cap și chiar avea planuri de viitor serioase. Din păcate, relația s-a terminat brusc. Motivul? Alexandra l-a cunoscut pe Adrian Mutu și s-a îndrăgostit imediat de el. Prinsă între doi bărbați celebri, ea l-a ales pe fotbalist și în 2001 s-a căsătorit cu el, apoi i-a dăruti un băiețel superb, Mario.

Din păcate, căsnicia a ajuns la final în 2003. Chiar și așa, Mircea Radu nu a mai vrut niciodată să audă de Alexandra, care l-ar fi rănit profund atunci când l-a ales pe Mutu. El nu vorbește cu actrița nici în ziua de azi.

Dacă Mircea Radu ți-a găsit fericirea alături de Raluca, soția lui, Alexandra a mai avut două relații după divorțul de Mutu. După ce s-a mutat în Italia ea s-a îndrăgostit de un producător, apoi de un actor, ambii faimoși în Italia, însă niciuna din cele două relații nu a durat.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter