Fiul Alexandrei Dinu, Mario, la un pas de a se accidenta grav

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 septembrie 2021, 17:29

Alexandra Dinu (40 de ani) și fostul jucător de fotbal Adrian Mutu (42 de ani) au fost căsătoriți între anii 2001 și 2003. Fosta pereche are împreună un fiu, Mario, în vârstă de 18 ani. De curând, în timpului show-ului Românii au talent, Alexandra a dezvăluit prin ce pericol a trecut fiul ei.

Mario a crescut alături de mama lui în Italia. După ce pe scena Românii au talent a urcat o fetiță de 11 ani pe un hoverboard, jurata și-a amintit că și fiul ei a avut o experiență mai puțin plăcută cu noua tehnologie de transport.

Actrița a încercat să-și învețe fiul să se plimbe cu hoverboardul, însă Mario se rănea deseori, fie acasă, fie afară. Fotografii recente cu Mario găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Fiul Alexandrei Dinu, Mario, la un pas de a se accidenta grav

„Și Mario a avut o perioadă în care era să își rupă picioarele cu așa ceva. Se accidenta mereu, intra în toți pereții. Îi explicam că nu se folosește în casă, dar nimic… Au trecut câțiva ani [de atunci], era mai mic”, a mărturisit Alexandra Dinu în cadrul emisiunii Românii au talent.

Într-un alt interviu, din cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Alexandra a mai vorbit și despre creșterea fiului ei Mario: „E complicat. E foarte complicat. Nu e ușor deloc. Acum are 18 ani și cred că trebuie să se mai relaxeze situația. Însă au fost niște ani destul de grei, să fiu sinceră. Vreo doi ani grei. Dar și noi am fost acolo. (…)

Citește și:

Alexandra Dinu, primul mesaj din online după ce s-a aflat că s-a despărțit de Jeffrey Greenstein

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein nu mai formează un cuplu

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Când a aflat că voi fi jurat în emisiunea Românii au talent s-a bucurat foarte mult. Se bucură în general de orice realizare a mea. El era fan al emisiunii. Se uită la formatul acesta de prin toate țările. Ne uitam împreună”.

„Ne înțelegem foarte bine, simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur. Este un băiat inteligent și sensibil.

Cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin. Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine”, mai spunea actrița în noiembrie 2020, pentru Perfecte.ro.

Mario mai are două surori și un frate. Maya și Adriana sunt fiicele lui Adrian Mutu din mariajul cu actrița Consuelo Matos Gómez, iar Tiago este fiul sportivului cu actuala soție, Sandra Bachici.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter