Soția lui Mircea Radu, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Cum se simte Raluca Radu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 iulie 2022, 13:34

Soția fostului realizator TV Mircea Radu, medicul oncolog Raluca Radu (anterior Olaru), a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, în Piatra Neamț. Raluca traversa regulamentar șoseaua alături de un membru al familiei în vârstă de 66 de ani, moment în care ambii au fost acroșați de un taximetrist, informează Antena 3.

Soția lui Mircea Radu, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Cum se simte Raluca Radu

Raluca Radu și bărbatul care o însoțea au fost răniți, ulterior fiind transportați la spital pentru investigații medicale. Etilotestul a indicat că șoferul de taxi nu consumase alcool. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru gândurile bune, sutele de mesaje și telefoane cu urări de sănătate și încurajare, care mi-au fost un adevărat sprijin după accidentul suferit acum trei zile. Recuperarea mea merge înainte. Chiar și în aceste circumstanțe delicate, de mâine voi fi din nou alături de pacienții mei. P.S. Vechiul număr de telefon al cabinetului, pierdut în accident, nu mai poate fi recuperat”, a scris Raluca Radu pe Facebook.

Mircea și Raluca Radu s-au căsătorit în 2013. În trecut, prezentatorul TV a admis că, de la bun început, a fost fascinat de ochii partenerei lui de viață. Cuplul are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Tudor și Clara, în vârstă de 7 ani și jumătate și, respectiv, 5 ani.

„Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închiși ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei. Are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinții ei și, nu în ultimul rând, mi-a plăcut că este doctor. Mi-a mai plăcut și că are simțul umorului…”, povestea Mircea Radu în trecut.

De dragul soției sale, prezentatorul de televiziune a renunțat la viața din București pentru a o lua de la zero la Piatra Neamț.

Citeşte şi: Ucraina și Rusia au semnat un acord susținut de ONU pentru reluarea exportului de cereale

Citeşte şi: Câți bani trebuie să primească Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecampf. „Să nu creadă că nu va plăti!”

Citeşte şi: Nadine, indignată că Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici. „M-a lăsat mută!”

Cu ce se ocupă Mircea Radu după ce a renunțat la televiziune?

După ce a renunțat la televiziune, Mircea Radu a devenit consultant de imagine pentru persoanele juridice.

„Nu sunt genul pretențios, așa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni și online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică și cred că și în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”, declara Mircea Radu în aprilie 2021, pentru Impact.

Pe lângă asta, Mircea a descoperit o nouă pasiune, grădinăritul. 

„E prea mult spus grădinar priceput, așa cum m-ați alintat deja. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experiență în acest domeniu”, a continuat.

„Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Și, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, și vreo doi copăcei de cireș. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experiență în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu și în grădinărit. Aici mai am multe taine de deslușit”, a completat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter