De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 noiembrie 2021, 11:57

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Adrian Mutu (42 de ani) a vorbit despre primul lui mariaj cu actrița Alexandra Dinu (40 de ani). Adrian și Alexandra au format un cuplu timp de 3 ani, dintre care 2 au fost de căsnicie. Din relația lor a rezultat un fiu, Mario Mutu, acum în vârstă de 19 ani.

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare”

„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi îmi dau seama ce copii eram”, a început antrenorul de fotbal. Întrebat cum s-au cunoscut, sportivul a completat: „A venit să-mi ia un interviu, lucra la ProMotor la vremea aceea și era vorba despre mașini. Am ținut legătura și restul e istorie”.

„N-am stat prea mult pe gânduri. Aveam energia aia a tinereții, pe repede înainte, atât eu, cât și ea. A fost o relație scurtă, de aproape 3 ani, din care a ieșit acest minunat băiat de care suntem bucuroși și mândri. Uitându-mă înapoi, cred că la vârsta aia un băiat trebuie să-și trăiască viața”, a continuat.

Întrebat care a fost motivul divorțului, Adrian Mutu a continuat: „Din cauza tinereții, eram amândoi tineri. Când începi să crești, să te maturizezi, idealurile se schimbă, lucrurile se văd diferit, din alt unghi, și atunci încep neînțelegerile. Am pus capăt. Am și plecat în străinătate, în Italia. Eram amândoi acolo singuri”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adrian Mutu, refuzat de Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy

Ce carieră își dorește fiul cel mare al lui Adrian Mutu, Mario, să urmeze

Fiul Alexandrei Dinu, Mario, la un pas de a se accidenta grav

Alexandra Dinu, primul mesaj din online după ce s-a aflat că s-a despărțit de Jeffrey Greenstein

„Alexandra a rămas (n.red. în Italia), a făcut carieră în film. Am mers pe drumuri diferite și mă bucur că atât ea, și mai ales eu, am ajuns bine”, a completat. „Vorbim, suntem în relații bune, nu avem nicio problemă de mulți ani. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Alexandra are viața ei, a început o relație și e fericită, e ok. Sper să facă și ea pasul (n.red. spre căsătorie) a doua oară cât mai curând”, a mai spus.

„La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp. Am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, spunea și Alexandra Dinu în trecut.

În prezent, Adrian este căsătorit cu modelul Sandra Bachici (27 de ani). Sandra și Adrian au împreună un fiu, Tiago, în vârstă de 4 ani. Adrian mai are două fiice, Adriana (15 ani) și Maya (13 ani), din fostul mariaj cu modelul Consuelo Matos Gómez (48 de ani).

Foto: Instagram; Libertatea.ro; VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter