Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein nu mai formează un cuplu

De Unica.ro, pe

Intrată virtual în direct în emisiunea La Măruță, Alexandra Dinu (40 de ani) a refuzat, din nou, să ofere detalii despre viața ei intimă. Actrița a intrat în direct din Italia, unde se afla, la momentul acela, pentru realizarea unei ședințe foto.

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein nu mai formează un cuplu

„Jumătatea ta mai bună este în Italia?”, a întrebat-o Cătălin. „Nu este, nu”, a răspuns actrița. Întrebată unde este, Alexandra a completat: „Nu vorbesc, nu intru în subiectul ăsta. Nici chiar cu tine. Cu tine mă simt cel mai în largul meu. Dacă vrei, îți povestesc la o cafea. Știi că nu îmi place să vorbesc despre viața mea personală.

Cred că știi asta. Mă cunoști de când eram mică și am fost foarte coerentă cu privire la aspectul ăsta. Chiar dacă atunci când eram mai mică reușeai să mai scoți de la mine [informații], reușeai să mă păcălești”.

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein și-au început relația în anul 2014. Nu este clar când s-au despărțit, însă pe 9 aprilie 2021 bărbatul a publicat prima imagine alături de actuala lui parteneră, o actriță, antrenoare personală și creatoare de conținut din New York.

„Cea mai fericită aniversare, celei mai dulci și dragi fete din lume!! Fie ca viața să continue să te binecuvânteze cu iubire, râsete, sănătate și prosperitate. Le meriți!!! Nu aș putea fi mai recunoscător decât sunt deja să te am în viața mea”, a scris bărbatul în dreptul fotografiei.

Cine este Jeffrey Greenstein

În 2010, Jeffrey s-a alăturat companiei independente de film Millennium Media. În 2015, Greenstein a fost numit președinte al vânzărilor și distribuției internaționale în cadrul Millennium Films.

Un an mai târziu, în 2016, Jeffrey a devenit președinte al Millennium Media. La începutul anului 2021, într-un interviu oferit revistei VIVA!, Alexandra a vorbit despre căsătorie.

„Cred în căsătorie și o să fac acest pas atunci când o să simt că acesta este singurul lucru care-mi mai lipsește”, a spus atunci. Între anii 2001 și 2003, Alexandra a fost căsătorită cu fostul jucător de fotbal Adrian Mutu (42 de ani). Fosta pereche are împreună un fiu, Mario (18 ani).

Citește și:

L-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea? „Suntem în continuare în proces de divorț”

„Bebelușa” Cristina Ștefan, detalii despre a doua sarcină: „Simt totul mult mai intens”

Prima imagine cu gemenii Alinei Laufer. „Prima noastră ieșire”

Într-un alt interviu, din cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Alexandra a mai vorbit și despre creșterea fiului ei Mario: „E complicat. E foarte complicat. Nu e ușor deloc. Acum are 18 ani și cred că trebuie să se mai relaxeze situația. Însă au fost niște ani destul de grei, să fiu sinceră. Vreo doi ani grei. Dar și noi am fost acolo. (…)

Când a aflat că voi fi jurat în emisiunea Românii au talent s-a bucurat foarte mult. Se bucură în general de orice realizare a mea. El era fan al emisiunii. Se uită la formatul acesta de prin toate țările. Ne uitam împreună”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter