Alexandra Dinu, primul mesaj din online după ce s-a aflat că s-a despărțit de Jeffrey Greenstein

De Unica.ro, pe

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein și-au început relația în anul 2014. Nu este clar când s-au despărțit, însă pe 9 aprilie 2021 bărbatul a publicat prima imagine alături de actuala lui parteneră, o actriță, antrenoare personală și creatoare de conținut din New York.

Alexandra Dinu, primul mesaj din online după ce s-a aflat că s-a despărțit de Jeffrey Greenstein

„Cea mai fericită aniversare, celei mai dulci și dragi fete din lume!! Fie ca viața să continue să te binecuvânteze cu iubire, râsete, sănătate și prosperitate. Le meriți!!! Nu aș putea fi mai recunoscător decât sunt deja să te am în viața mea”, a scris bărbatul în dreptul fotografiei.

„Jură-mi că ne vom trăi în continuare povestea a naibii de frumoasă! Mulțumesc, dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea oferi vreodată! Că-mi ești aproape în fiecare dimineață și în fiecare seară! ❤️”, a scris și partenera producătorului pe contul ei personal de Instagram, în dreptul unei alte imagini.

Două zile mai târziu, Alexandra Dinu a publicat o imagine surprinsă în Italia, în cadrul unei ședințe foto. În dreptul respectivei fotografii, actrița a scris: „Ne maturizăm în cunoaștere și înțelepciune, dar niciodată n-ar trebui să renunțăm la latura jucăușă a inimilor noastre”.

La începutul anului 2021, într-un interviu oferit revistei VIVA!, Alexandra a vorbit despre căsătorie. „Cred în căsătorie și o să fac acest pas atunci când o să simt că acesta este singurul lucru care-mi mai lipsește”, a spus atunci. Între anii 2001 și 2003, Alexandra a fost căsătorită cu fostul jucător de fotbal Adrian Mutu (42 de ani). Fosta pereche are împreună un fiu, Mario (18 ani).

Într-un alt interviu, din cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Alexandra a mai vorbit și despre creșterea fiului ei Mario: „E complicat. E foarte complicat. Nu e ușor deloc. Acum are 18 ani și cred că trebuie să se mai relaxeze situația. Însă au fost niște ani destul de grei, să fiu sinceră. Vreo doi ani grei. Dar și noi am fost acolo. (…)

Citește și:

L-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea? „Suntem în continuare în proces de divorț”

„Bebelușa” Cristina Ștefan, detalii despre a doua sarcină: „Simt totul mult mai intens”

Prima imagine cu gemenii Alinei Laufer. „Prima noastră ieșire”

Când a aflat că voi fi jurat în emisiunea Românii au talent s-a bucurat foarte mult. Se bucură în general de orice realizare a mea. El era fan al emisiunii. Se uită la formatul acesta de prin toate țările. Ne uitam împreună”.

Cine este Jeffrey Greenstein

În 2010, Jeffrey s-a alăturat companiei independente de film Millennium Media. În 2015, Greenstein a fost numit președinte al vânzărilor și distribuției internaționale în cadrul Millennium Films. Un an mai târziu, în 2016, Jeffrey a devenit președinte al Millennium Media.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter