Procesul de divorț dintre Halle Berry și Olivier Martinez nu s-a încheiat. Actrița se va apăra singură în instanță

De Unica.ro, pe
Halle Berry și Oliver Martinez nu au finalizat procesul de divorț deschis în 2015, iar actrița a semnat că se va apăra singură în fața instanței, la următoarele termene. 

Potrivit documentelor depus în instanță, Halle Berry a decis să se reprezinte singură în procesul de divorț. Avocata sa, Marina Zakiyan Beck, ar fi fost de acord să se retragă. În schimb, avocata lui Oliver Martinez rămâne Laura Wasser.

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri despre divortul dintre Larisa si Alin Oprea

Divorțul dintre Halle Berry (54 de ani) și Oliver Martinez (54 de ani) părea încheiat încă din decembrie 2016, când cei doi au căzut de acord asupra custodiei fiului lor Maceo, în vârstă de șase ani. Însă, actrița a fost chemată din nou în instanță în 2018 pentru a semna un document oficial care să ateste înțelegerea.

Se pare că atât Berry, cât și Martinez au fost sancționați pentru că au lipsit de la o audiere stabilită de judecători în 2019, ceea ce înseamnă că nu toate problemele din acest proces de divorț au fost soluționate, potrivit Entertainment Tonight.

Halle Berry și Oliver Martinez au anunțat că s-au logodit în martie 2012, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru „Valul întunecat/ Dark Tide”. S-au căsătorit în Franța un an mai târziu, în 2013, iar trei luni mai târziu actrița l-a adus pe lume pe Maceo, singurul copil al cuplului. După doi de mariaj, aceștia au anunțat că s-au despărțit și au început formalitățile de divorț.

„A fost extrem de greu pentru noi să ajungem la decizia de a divorța. Mergem fiecare mai departe cu dragoste și respect unul pentru celălalt, concentrându-ne împreună să îi oferim fiului nostru doar ce e mai bun. Nu ne dorim decât fericire unul altuia și sperăm să ne respectați atât decizia, cât și intimitatea copilului nostru în această perioadă dificilă” – au transmis ei atunci.

Citește și: Halle Berry, sfaturi pentru un abdomen plat

Halle Berry, singura femeie de origine afro-americană care a câștigat premiul Oscar pentru rolul principal, a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă. Aceasta a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, din 1993 până în 1997, și cu compozitorul Eric Benet, din 2001 până în 2005. În același ani, Berry a început o relație cu modelul Gabriel Aubry, cu care a avut o fiică, Nahla, care s-a născut în 2008. Doi ani mai târziu, cei doi s-au despărțit.

Actorul Oliver Martinez a avut și alte relații cu femei celebre. Acesta s-a iubit cu Mira Sorvino, din 1999 până în 2002, și cu Kylie Minogue din 2002 până în 2007.

Sursă foto: Profimedia

 

 

 


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter