Prințul Paul al României, dat în urmărire internațională. A fost condamnat la închisoare cu executare

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 decembrie 2020, 11:58
Prințul Paul al României a fost dat în urmărire internațională pentru că nu a fost găsit de Poliție la domiciliu. Acesta a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare. 

Prințul Paul-Philippe al României, în vârstă de 72 de ani, a fost condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în dosarul Ferma Băneasa. Acesta a fost acuzat de „trafic de influență și luare și dare de mită”.

Citește online gratuit numărul de ianuarie al revistei Unica AICI.

Polițiștii au mers joi seara la el acasă pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei, dar nu l-au găsit pe prințul Paul la domiciliu.

„Cu privire la persoana condamnată la pedeapsa cu închisoarea, având în vedere că nu a fost găsită la domiciliu, se demarează procedura punerii în urmărire. Se demarează activitatea de obținere a mandatului european de arestare și implicit a urmăririi internaționale”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: Prințesa Lia: secrete din trecutul tumultos al soției Prințului Paul al României

În același dosar au mai fost condamnați omul de afaceri Remus Truică (7 ani cu executare), jurnalistul și consultantul politic Dan Andronic (3 ani cu suspendare), oamenii de afaceri Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein (5 ani cu executare).

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter