Jubileul de Platină: Cum a reușit prințul Louis să capteze din nou atenția

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 iunie 2022, 17:41

Prințul Louis a atras din nou atenția la parada finală ce a avut loc duminică la Londra, în cea de-a patra zi a Jubileului de Platină. Fiul cel mic al ducilor de Sussex a făcut spectacol în loja unde a stat alături de familia sa.

Cum e firesc la vârsta lui, prințul Louis (4 ani), cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, a dat dovadă de multă energie și nerăbdare la parada de duminică, 5 iunie, care a început în centrul Londrei și s-a încheiat în fața palatului Buckingham.

Citește și: Cum a slăbit Andrei Duban 25 de kilograme în șapte luni. „Mă felicit pentru pasul făcut!”

„M-a invitat să dorm alături de ea şi n-am putut refuza!”. Surpriză de proporții la Insula Iubirii

Shakira și Gerard Pique au confirmat despărțirea, după 11 ani de relație

Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de 10,4 milioane de dolari

Jubileul de Platină: Prințul Louis a captat atenția și la parada finală

Micul prinț a reușit să capteze atenția cu tot felul de grimase amuzante, a râs, s-a bucurat, și-a pus mâinile la ochi, a căscat, a aplaudat, s-a strâmbat la mama lui, s-a alintat, s-a urcat în picioare pe scaun, s-a fâțâit, s-a dus în brațele tatălui său, apoi ale bunicului.

Cu toate că fiul ei era extrem de agitat, Kate Middleton a rămas calmă și a încercat să-i corecteze comportamentul cu multă iubire, compasiune și înțelegere. Ducesa nu s-a arătat deloc deranjată, ci dimpotrivă, părea relaxată și amuzată de năzbâtiile celui mic.

Prințul Louis și-a exprimat emoțiile într-un mod la fel de intens și în prima zi a Jubileului de Platină, când a ieșit pe balconul de la Palatul Buckingham alături de regina Elisabeta a II-a, străbunica lui, și restul familiei sale, pentru a urmări parada aeriană.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter